„Câinii“ vor să retrogradeze Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coşmarul prin care trec suporterii Universităţii Craiova nu şi-a atins încă punctul culminant.

Chinul cel mare ar putea veni în această etapă! Despre ce este vorba? Dinamo se va deplasa, mâine, în Oltenia cu gândul că, printr-o victorie în meciul cu Ştiinţa, i-ar putea retrograda chiar matematic pe „juveţi". Umilinţă mai mare pentru fanii olteni nici că ar putea exista. După ce roş-albii au transferat în „Ştefan cel Mare" idoli ai alb-albaştrilor, cum ar fi Balaci, Niculescu sau, mai nou, Găman, acum dinamoviştii au ocazia să le dea lovitura de graţie rivalilor din Oltenia. 

Pentru ca retrogradarea Universităţii să devină realitate este nevoie ca o victorie a „câinilor" în Bănie să fie coroborată cu una obţinută de Bistriţa în faţa CFR-ului şi de cel puţin o remiză a Pandurilor în partida cu „U" Cluj. Astfel, oltenilor le-ar fi imposibil să surmonteze diferenţa de puncte faţă de Bistriţa şi de Pandurii cu două runde înainte de final.

Găman şi Bărboianu merg la Craiova

Cei doi fotbalişti transferaţi de Dinamo cu mare scandal pot evolua, mâine-seară, împotriva Universităţii, echipa la care s-au format. Chiar dacă Adrian Mititelu i-a ameninţat pe Valerică Găman şi pe Ştefan Bărboianu să nu intre pe teren contra Ştiinţei, cei doi se vor afla în lotul lui Ioan Andone.
Bărboianu are chiar şanse mari să fie titularizat ca fundaş dreapta, în timp ce la Găman rămâne de văzut dacă Andone va folosi tandemul Moţi-Grigore sau Găman-Grigore.

Badea a pus tunurile pe echipă

Preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo nu şi-a mai putut ascunde furia după eşecul cu CFR Cluj, 1-2. „Cred că a fost cel mai slab joc al nostru din campionat. Nu ştiu ce se întâmplă la echipă, prefer să mă abţin. Sezonul nu poate fi salvat, el este ratat pentru noi. Nu reuşim să menţinem un ritm constant, trebuie creat un stil de joc", a declarat Nicolae Badea. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite