Burleanu: Rezultatele de miercuri şi joi din Conference League, nişte rezultate bune totuşi. Ce spune preşedintele FRF despre Csikszereda U18 vs. Ungaria U18

0
0
Răzvan Burleanu / FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că echipele din România care evoluează în Conference League au obţinut “rezultate bune totuşi” în meciurile din această săptămână, din prima manşă a turului trei preliminar.

Miercuri, FCSB a învins în deplasare Dunajska Streda, scor 1-0, iar joi CFR Cluj a remizat în deplasare cu Şahtior Soligorsk, scor 0-0, Universitatea Craiova a fost învinsă în deplasare de Zoria Luhansk, scor 1-0, şi Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut acasă în faţa echipei Djurgarden, scor 1-3. 

“Dacă în urmă cu o săptămână eram fericiţi, rezultatele de miercuri şi joi sunt nişte rezultate bune totuşi. FCSB şi CFR Cluj pleacă cu prima şansă, Universitatea Craiova cred că are capacitatea ca pe teren propriu să întoarcă acest avantaj minim al ucrainenilor, în timp ce Sepsi cu siguranţă va avea o misiune mult mai dificilă în deplasarea din Suedia, dar vor merge acolo să câştige. Ne-am dori să avem un număr cât mai mare de echipe care să meargă în play-off şi după aceea în grupe. Dacă anul trecut am avut o singură echipă, ne-am dori să avem cel puţin două echipe în grupe. Dacă vom avea trei, chiar va fi un rezultat foarte bun”, a afirmat Burleanu. 

Răzvan Burleanu a vorbit şi despre meciul amical Csikszereda U18 – Ungaria U18, disputat în data de 23 iulie la Miercurea Ciuc: “FRF a fost înştiinţată de organizarea meciului între Ungaria U18 şi o echipă a Ţinutului Secuiesc. Nu a fost de acord. Clubul a revenit cu altă cerere, să se joace între Ungaria U18 şi echipa Miercurea Ciuc, la care au participat şi alţi jucători. Am verificat acest lucru fiindcă a fost o analiză pe care am făcut-o  imediat după aceea. A existat acordul cluburilor de unde acei jucători au venit. Nu ştiu dacă o parte dintre ei s-a şi transferat la Miercurea Ciuc după aceea”.Ultima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite