Blatiştii tenisului mondial au fost amendaţi şi suspendaţi pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bracciali şi Starace, blatiştii tenisului mondial
Bracciali şi Starace, blatiştii tenisului mondial

Doi jucători de tenis dovediţi a fi implicaţi până peste cap în Mafia pariurilor au fost suspendaţi pe viaţă de Federaţia Internaţională.

Bănuiţi de multă vreme că erau implicaţi în meciuri trucate, italienii Daniele Bracciali (37 de ani) si Potito Starace (34 de ani) au fost dovediţi ca fiind pătaţi, iar ieri Federaţia Italiană de Tenis le-a dictat şi pedeapsa: au fost suspendaţi pe viaţă şi au fost şi amendaţi cu 40.000 de euro – Bracciali -, respectiv 20.000 de euro (Starace). Cei doi mai primiseră o suspendare temporară şi în 2008, tot pentru implicare în lucruri necurate.

Cea mai bună clasare a lui Starace a fost ocuparea locului 27, în 2007. Principala acuzaţie la adresa lui e că s-a lăsat bătut de Pablo Andujar în finala turneului de la Casablanca, din 2011. Italianul conducea înaintea acelui meci cu 5-0 la meciurile directe.

Bracciali, campion în 2006 la acelaşi turneu de la Casablanca, a ocupat cel mai bun loc din carieră, 49, chiar în acel an.În ultima perioadă, cei doi jucat împreună la dublu, probabil pentru a-şi organiza mai bine blaturile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite