Barcelona îşi doreşte reînnoirea contractului lui Leo Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
leo messi

Gruparea FC Barcelona a anunţat recent că vrea să-i reînnoiască lui Lionel Messi contractul de jucător, chiar dacă actuala înţelegere este scadentă în 2016. Pe lângă Messi, catalnii vor să-i prelungească şi căpitanului Carles Puyol contractul scadent la finalul acestui sezon.

Barcelona şi-l doreşte pe Messi şi din 2016 încolo, clubul catalan demarând deja negocierile pentru parafarea unei noi înţelegeri în semn de recunoştinţă a performanţelor incredibile ale starului argentinian în tricoul catalanilor. Actualul contract al lui Messi cu Barcelona este scadent în anul 2016.

Evoluţiile excelente ale lui Messi l-au convins pe preşedintele Sandro Rosell să-i propună lui Messi reînnoirea contractului în 2016 cu scopul de a-l păstra pe argentinian pe Camp Nou cât mai mult posibil.
Actualul contract al lui Messi cu Barcelona expiră în 2016, dar ar fi iresponsabil dacă nu şi-ar prelungi acest contract. Trebuie să ia în calcul aceste lucruri încă de pe acum, chiar dacă nu este nimic programat. La Barcelona este o maşină care este în continuă mişcare, iar lucrurile se pot schimba în orice moment. Cei din staff-ul echipei se vor gândi cât de curând la un nou contract prin care să îl convingem pe Messi să semneze cu Barcelona şi din 2016”, a spus preşedintele catalanilor.    

Acelaşi Sandro Rosell şi-a exprimat dorinţa de a-l păstra la Barcelona şi pe fundaşul Carles Puyol, al cărui contract expiră la finalul acestui sezon. Deşi nu a semnat nicio înţelegere cu gruparea de pe Camp Nou, preşedintele este încrezător că Puyol va rămâne la Barca.
„Puyol este o legendă pentru noi, este căpitanul nostru. Ne-ar face o mare plăcere dacă el şi-ar încheia cariera de jucător la Barcelona”, a completat Rosell, conform www.goal.com

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite