Australian Open se vede, integral, în România: Nume uriaşe vor analiza meciurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novack Djokovici, deţinătorul trofeului Australian Open la masculin
Novack Djokovici, deţinătorul trofeului Australian Open la masculin

Primul Grand Slam al anului va începe de luni. Poate că în Europa e mijlocul iernii, însă ceea ce ni se pregăteşte, în următoarele două săptămâni, ne va încălzi, cu siguranţă, în faţa televizoarelor.

Wilander, Becker, Henman şi Henin fac parte din echipa de experţi care va acoperi peste 300 de ore de tenis, în direc,t către milioane de fani din Europa.

Eurosport va acoperi Australian Open, între 8 şi 22 februarie, mai bine ca oricând, cu fiecare poveste privită din toate unghiurile pe platformele sale liniare şi digitale, cât şi pe reţelele sociale. Fiecare punct din fiecare meci şi fiecare moment important vor fi analizate de experţii Eurosport – de la Wilander la Becker şi de la Henin la Henman.

Cu peste 300 de ore live de sport de calitate disponibile, în direct, pe canalele liniare şi pe aplicaţia Eurosport, alături de analizele detaliate din studioul premiat de realitate-mixtă, The Cube, Eurosport va fi destinaţia numărul unu pentru fanii tenisului.

Wilander

Barbara Schett (dreapta) şi Mats Wilander, alături de Novak Djokovici (stânga) 

Barbara Schett va modera transmisiunile Australian Open din studioul Cube din Londra, unde va fi însoţită de multiplul campion de Grand Slam, Mats Wilander. Wilander sărbătoreşte al 15-lea an alături de Eurosport şi nu se fereşte niciodată să răspundă întrebărilor dificile sau să-şi exprime opiniile. Fostul număr 1 al Marii Britanii, Tim Henman, se va alătura experţilor Eurosport, începând cu sferturile de finală pentru a analiza, la rândul său, turneul din Cube.

Becker

Cu 13 titluri de Grand Slam câştigate, Boris Becker (foto) şi Justine Henin vor apărea în studio, de-a lungul turneului, în completarea rolurilor pe care deja le au ca experţi pentru Eurosport Germania şi Eurosport Franţa. 

Finalist de două ori la turnee de Grand Slam, Alex Corretja va fi prezent, de asemenea, în Cube, de data asta fiind „transportat“ acolo virtual, din Madrid, de unde va comenta şi va analiza turneul pentru Eurosport Spania. 

Eurosport aduce şi un format nou de emisiuni – Misiunile lui Mischa îl vor avea în prim plan pe Mischa Zverev, fratele mai mare al finalistului US Open, Alexander Zverev. Acesta va fi în Melbourne şi le va oferi fanilor din Europa o privire din oraşul în care se desfăşoară turneul, cât şi detalii din spatele cortinei.

Eurosport va oferi fanilor şi ferestre locale – după ora 06.00, ora noastră locală -  în România, Germania, Italia, Polonia, Portugalia, Rusia şi Spania, pentru ca fanii să nu rateze meciurile favoriţilor, dar şi emisiuni locale precum:

*Matchball Becker, moderată de legendarul Boris Becker, va fi difuzată pe aplicaţia Eurosport, cu clipuri încărcate şi pe Eurosport.de, în Germania.

*Pasando Bolas, cu Alex Corretja, va fi difuzată zilnic pe Eurosport în Spania, iar cel puţin patru episoade al popularului vodcast La Casa del Tennis vor fi disponibile de-a lungul turneului.

*ESP Tennis Club va fi difuzată, zilnic, pe Eurosport în Franţa, iar fostul jucător Arnaud di Pasquale va modera un show pe platformele digitale, numit Dip (Deep) Impact.

-Roberta Vinci va avea alături jurnaliştii Eurosport, cu care va discuta despre acţiunea din Melbourne în sesiuni Facebook Live. Acestea vor fi publicate şi sub formă de vodcast.

Scott Young, SVP of Production and Content Eurosport, a spus: „Odată cu primul Grand Slam al anului, Eurosport va aduce transmisiunile sale către cea mai mare audienţă globală de până acum. Oportunităţile de interacţiune cu turneul vor fi mai multe decât oricând la Australian Open, indiferent de modul în care fanii vor urmări acţiunea

Echipa dedicată a Eurosport e împărţită în toate colţurile lumii, de la Melbourne şi până în Europa, prin reţeaua noastră complexă de producţie de la distanţă din Paris şi Londra. Angajamentul nostru către inovare va aduce experienţe unice fanilor tenisului de pe orice ecran, iar  The Cube, cu siguranţă, va ridica priviri. Cu ajutorul acestuia, vom avea alături cei mai buni experţi, dar şi rezumate detaliate în format digital, conţinut interactiv pe reţelele sociale, ştiri şi poveşti din tenis pe site-urile Eurosport şi acoperirea favoriţilor locali. Ecosistemul Australian Open e pregătit să dea startul sezonului de tenis pentru fanii din toată lumea.

Programul româncelor la Australian Open

LUNI

Ora 02.00

*Begu (79 WTA) - Stojanovici (100 WTA)

Nu înainte de ora 07.00

*Tig (56 WTA) - Cîrstea (72 WTA)

*Buzărnescu (138 WTA) - Andreescu (8 WTA)

Ora 10.00

*Halep (2 WTA) - Cabrera (140 WTA)

MARŢI

*Bogdan (93 WTA) - Collins (46 WTA)

*ora meciului urmează să fie anunţată duminică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite