Andreescu, peste Halep: Câte meciuri din zece ar câştiga „Bibi“ împotriva Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a câştigat singurul meci de până acum cu Bianca Andreescu
Simona Halep a câştigat singurul meci de până acum cu Bianca Andreescu

Momentan, performaneţele Biancăi Andreescu (4 WTA) în tenis sunt net inferioare celor obţinute de Simona Halep (2 WTA). La doar 19 ani însă, canadianca are toate şansele să depăşească ce a reuşit constănţeanca de 28 de ani.

Bianca Andreescu a avut un 2019 fulminant, cu trofee câştigate la Indian Wells, Toronto şi US Open, însă, deocamdată, problema ei cea mai mare e cea fizică. De altfel, din cauza accidentărilor, canadianca a ratat câteva luni din stagiunea precedentă, iar ultimul ei meci în circuitul feminin datează din 30 octombrie 2019!

De remarcat că penultima partidă pentru Andreescu a fost chiar împotriva Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Atunci, la Shenzhen, românca s-a impus cu 3-6, 7-6, 6-3. A fost şi meciul în care au început problemele medicale ale lui Andreescu. 

Primul antrenor al acesteia, Gabriel Hristache, e de părere că, dacă ar fi sănătoasă, Bianca ar câştiga şapte din zece partide cu Simona. Într-un interviu pentru „Fanatik“, Hristache a şi explicat de ce fosta ei elevă e o jucătoare mai completă decât Halep.

Ce a spus Gabriel Hristache?

*M-a surprins că a câştigat atât de repede un turneu de Grand Slam. Să ne uităm cât i-a luat Simonei să câştige un Grand Slam.

*Sunt foarte dificil de comparat. Eu am fost taxat în momentul în care am făcut aceste comparaţii şi vă spun de ce cred că din zece meciuri, şapte le-ar câştigat Bianca. Nu ai cum să ai un joc ca al Biancăi, când ai un alt fizic. Strict tehnic, pe armele fiecăreia. Din punct de vedere mental, Bianca este mai puternică decât Simona şi am spus asta făcând paralelă la vârstă. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite