Alonso: "Nu vă faceţi griji, vom câştiga campionatul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

Ferrari înregistrat dumincă la Silverstone cea mai proastă clasare de anul acesta, cei doi componenţi ai echipei terminând pe locurile 14 şi 15. De asemenea, a fost pentru prima oară în acest sezon când Scuderia nu a câştigat puncte într-un Mare Premiu.

Cu toate acestea, spaniolul Alonso este mai mult decât optimist în ceea ce priveşte şansele lui de a câştiga campionatul la piloţi. "În regulă băieti, ţineţi capetele sus. Vom câştiga campionatul. Suntem doar la jumătatea sezonului şi avem suficient timp pentru a recupera. Avem o maşină grozavă, am dovedit tuturor acest lucru şi am confirmat prin cel mai rapid tur în cursă. Este doar prima jumătate şi ştim că trebuie să ne descurcăm mai bine în a doua jumătate. Exact asta vom face", le-a transmis Alonso colegilor săi de echipă.

Alonso nu este singurul care este încrezător în şansele italienilor. Stefano Domenicali este convins că Scuderia va reuşi în cele din urmă să confirme prin rezultate performantele monopostului F10."Suntem supăraţi că nu am obţinut rezultatele de care suntem capabili, dar această supărare trebuie transformată într-o forţă pozitivă. Trebuie să continuăm dezvoltarea monopostului, să lucrăm cu calm, concentrare şi determinare. Apoi, rezultatele vor veni", a precizat Domenicali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite