Alertă de securitate la Paris: Turnul Eiffel se închide! Cei care şi-au rezervat biletele online îşi vor primi banii înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eiffel

Potrivit autorităţilor locale, principala atracţie turistică a Parisului le va deveni inaccesibilă turiştilor atât sâmbătă, cât şi duminică.

Cei care vor vizita capitala Franţei în acest weekend au primit o veste proastă! Le va fi imposibil să vadă oraşul de pe Turnul Eiffel pentru simplul motiv că autorităţile au anunţat închiderea acestui obiectiv turistic extrem de popular. Inclusiv cei care au făcut rezervări şi şi-au cumpărat biletele online îşi vor primi banii înapoi pe card.

Sâmbătă, Turnul Eiffel va fi închis, deoarece în oraş se sărbătoreşte ziua naţională a Franţei şi măsurile de securitate vor fi sporite.

Apoi, duminică, mii de oameni sunt aşteptaţi în parcul Champ de Mars pentru a urmări pe un ecran uriaş finala Mondialului de fotbal în care se vor înfrunta Franţa şi Croaţia. Din acest motiv, 12.000 de poliţişti vor patrula zona, iar Turnul Eiffel va fi, din nou, închis.

În 2016, cu ocazia finalei Euro 2016 în care Franţa a fost învinsă de Portugalia după prelungiri, 90.000 de oameni au urmărit meciul în Fan Zone-ul amenajat în parcul Champ der Mars, aproape de Turnul Eiffel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite