Alba-neagra cu „U” Cluj. Călin Bultoc: „Eu nu am treabă cu fotbalul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Bultoc a afirmat pentru „Adevărul” că este departe de a prelua clubul Universitatea Cluj, iar antrenorul Marius Şumudică ameninţă cu demisia după un singur meci.

Cumpărarea clubului „U” Cluj de către fraţii Bultoc, Călin şi Gheorghiţă, este în continuare „în ceaţă”. Unul dintre proprietarii „imperiului” Meridian, Călin Bultoc, a declarat pentru „Adevărul” că i s-a făcut o propunere de a deveni acţionarul majoritar al clubului, ofertă asupra căreia încă mai „meditează”. „Mi s-a propus preluarea Universităţii Cluj încă din primăvară, dar nu am ajuns la stadiul de negocieri. Nu înţeleg cum de au apărut astfel de speculaţii acum, din moment ce nu a existat decât o ofertă. În acest moment, singura certitudine este că mi s-a propus să preiau clubul, alte date certe nu există. Nu am semnat absolut nimic! Ştiu că s-au purtat negocieri cu mai multe companii, societatea mea fiind doar una dintre cele cărora li s-a oferit clubul”, a spus Călin Bultoc.

„Nu mă pasionează fotbalul”

Omul de afaceri nu a luat încă o decizie, însă înclină să refuze intrarea în clubul patronilor din Liga I: „Nu ştiu dacă voi merge la Cluj, este o decizie grea de luat, pentru că în fotbal se pierd foarte mulţi bani şi capital de imagine. Nu sunt microbist, nu mă pasionează fenomenul, iar singura mea legătura cu lumea fotbalului a fost că până în anii ‘90 am fost arbitru. Nu am făcut performanţă, m-am oprit la nivel judeţean.”

Şumudică, tras pe sfoară?

image

Marius Şumudică a acceptat oferta de a deveni antrenorul clubului ardelean, propunere care i-a fost făcută de Traian Gherghişan, noul preşedinte al echipei, şi cel care s-a prezentat drept „omul fraţilor” Bultoc. Cum preluarea clubului de către patronii companiei Meridian întârzie, Şumudică ia în calcul plecarea de la Cluj după un singur meci, înfrângerea cu Rapid de luni seara. „Le e greu şi jucătorilor, sunt neplătiţi de cinci luni. Am luat prânzul la o cantină, trăim din acte de caritate ale oamenilor de aici. Dacă lucrurile nu se rezolvă şi noii investitori nu vin la echipă, eu nu voi fi pe bancă la meciul cu Petrolul. Nu pot să antrenez o echipă fără stăpân”, a afirmat Şumudică.

Interesant este că vineri este programat meciul dintre Petrolul şi Universitatea Cluj, adică tocmai întâlnirea din actuala echipă a lui Florian Walter şi formaţia care, spun “gurile rele”, este în continuare controlată de patronul Romprest.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite