Adevărul despre... Marcel Răducanu: „Sunt mort după ceasuri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun jucător român în 1979 şi 1980, Marcel Răducanu a fost un fotbalist excentric. Nu s-a schimbat nici după ce s-a lăsat de meserie şi s-a făcut antrenor. Proprietarul unei şcoli de fotbal la Dortmund, Răducanu a trăit viaţa la maximum şi acum dezvăluie pentru „Adevărul“ câteva dintre secretele sale.

„Adevărul": Aţi făcut multe nebunii când eraţi jucător?

Marcel Răducanu: Da, o grămadă! Cea mai tare am făcut-o când eram junior, la Râşnov, în cantonament.Am făcut pipi într-o sticlă şi i-am dat unui coleg să bea. Au aflat apoi ăia de la Bucureşti, m-au trimis acasă şi au vrut să mă excludă din viaţa sportivă. Eram mic şi m-au iertat de suspendare.

Din cantonament aţi fugit?

O singură dată şi era s-o păţesc urât. De la Puiu (n.r. Iordănescu) mi s-a tras. Am văzut că a plecat el şi am zis eu de ce să nu plec? M-am dus direct acasă, iar noaptea m-au dat dispărut, au alertat miliţia, a doua zi mi-au zis că, dacă nu mă prezint direct la meci, mă bagă la pârnaie. Am plecat de acasă şi am făcut accident pe drum, am dat peste unul care era beat mort. A venit miliţia, ăia de la club... A ieşit iureş mare, dar am scăpat şi atunci.

Chefuri mai faceţi?

Din când în când. Aşa un chef d-ăla monstru nu am mai făcut de ani buni. În ultimii ani, nunta a fost cel mai tare chef. Am făcut show. Am cântat, am făcut striptease... îmi place şi culmea, lumea se distrează, înseamnă că sunt bun! (râde)

Care e cea mai frumoasă femeie din showbiz?

Din România nu prea ştiu, dar îţi zic două fete care arată beton. Sunt frumoase rău! Soţia lui Dănciulescu şi sora ei, care e măritată cu Cheregi. Din afară, îmi place de mor Penelope Cruz. Şi Angelina Jolie e bună, dar e pleoşniţă, cam paraşută!

Ce colecţionaţi?

Ceasuri! Nici nu ştiu exact câte am şi de purtat, sigur nu le-am purtat pe toate. Mă fascinează când le văd în vitrină. Cel mai scump e unul din aur cu briliante. În rest am d-astea mai ieftine. Mai am şi câteva zeci de cravate, dar tot aşa, nu le port că mă îmbrac mai mult sport.

"Soţia lui Dănciulescu şi sora ei, care e măritată cu Cheregi sunt două fete frumoase rău!"
Marcel Răducanu
fost fotbalist

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite