Noua poză în care Kim Kardashian apare complet dezbrăcată a stârnit un val de critici: de ce e considerată revoltătoare imaginea cu starleta nud într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă fotografie nud cu starleta americană Kim Kardashian, în vârstă de 36 de ani, s-a viralizat, însă motivele sunt departe de a fi unele pozitive. Vedeta a fost aspru criticată pentru faptul că în imagine apare complet dezbrăcată într-un copac, sute de internauţi acuzând-o de lipsă de respect faţă de victimele uraganului ce a devastat luna trecută America.

Kim Kardashian le-a împărtăşit celor peste 100 de milioane de fani de pe Instagram o nouă imagine nud. Fotografia alb-negru o înfăţişează pe vedetă complet dezbrăcată, purtând doar o pereche de cizme, în timp ce se caţără într-un copac. 

Soţia rapperului Kanye West s-a declarat onorată că a pozat pentru Mert Ales şi Marcus Piggott şi că imaginea va apărea într-un album al fotografilor. 

Fotografia s-a viralizat rapid, iar internauţii au criticat-o dur pe Kim Kardashian, reproşându-i că dă dovadă de lipsă de empatie publicând o poză nud într-un copac având în vedere că recent uraganul Harvey a devastat mai multe regiuni din statele Texas şi Louisiana. Harvey a făcut zeci de victime şi a produs pagube materiale de peste 100 de miliarde de dolari. 

Controversata imagine apare la doar o săptămână după ce soţii Kim Kardashian şi Kanye West au anunţat că vor dona 500.000 de dolari pentru persoanele afectate de uragnul Harvey. Totuşi, acest amănunt nu a părut să mai conteze în ochii internauţilor revoltaţi. 

kim kardashian goala copac foto instagram

„Să te caţări într-un copac complet goală în sezonul uraganelor nu cred că e o dovadă de inteligenţă“, „Uraganul provoacă dezastru şi oamenii vorbesc despre Kim Kardashian, care îl imită pe Tarzan. Urăsc planeta asta!“, „Oameni buni, uitaţi de uraganul Harvey şi uitaţi-vă la Kim goală“, „Kim, lumea pare că se apropie de sfârşit, aşa că nu de poze cu tine goală avem nevoie acum“, au fost câteva dintre comentariile critice, potrivit Harper's Bazaar.

De asemenea, au fost şi mulţi internauţi care au ironizat-o pe starletă: „Nu o să te ia pe sus uraganul dacă eşti cocoţată într-un copac #kimlegenda“.

Alte persoane i-au atras atenţia că nu oferă un exemplu bun copiilor săi, Saint West (un an) şi North West (patru ani). „Eşti mamă! Pur şi simplu astfel de poze nu reprezintă un exemplu bun şi demn de urmat pentru copiii tăi. Îmbracă-te. Corpul tău este templul lui Dumnezeu, tratează-l ca atare.“

Vedeta nu a oferit niciun comentariu, însă înt-un interviu recent acordat revistei „Harper’s Bazar Arabia“, Kim Kardashian a declarat că pictorialele nud îi dau încredere în propria persoană. „Dacă pozele sexy mă fac să mă simt mai încrezătoare, atunci nu am nicio problemă. Sigur că unii oameni le consideră nepotrivite, dar există un timp pentru toate“, a precizat vedeta TV. 

De asemenea, Kim a recunoscut că sunt anumite lucruri pe care nu doreşte să le arate copiilor săi. „Sunt anumite lucruri pe care le voi arăta copiilor mei şi alte lucruri pe care nu doresc să le afle. Dar, în general, sunt OK cu tot ce fac. Cu moderaţie“, a precizat Kim. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite