Kylie Minogue s-a resemnat că nu va fi niciodată mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ani întregi în care a sperat să-şi găsească sufletul pereche, alături de care să-şi clădească o familie, a venit vremea ca artista ausraliană să accepte faptul că s-ar putea să nu aibă niciodată experienţa maternităţii.

La capătul unei îndelungi aşteptări şi speranţe, la care a contribuit din plin şi eşecul ultimei sale poveşti de dragoste de cinci ani cu modelul Andres Velencoso, Kylie Minogue a declarat că s-a împăcat cu gândul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată.

„Cred că această etapă în care mă aflu acum, când încerc să fiu calmă şi să accept cu împăcare lucrurile din viaţa mea, s-ar putea să reprezinte faptul că îmi dau seama că anumite lucruri pur şi simplu nu sunt scrise pentru mine. Nu poţi să ai totul. Aşadar, prefer să mă concentrez pe lucrurile pe care le am în loc de lucrurile pe care nu le am“, a spus artista australiană.

De altfel, 2013 a însemnat, pentru Kylie, un an al schimbărilor majore...

Ea a renunţat la echipa managerială şi la asistentul ei personal cu care colabora de peste un deceniu şi a devenit membru în juriul emisiunii-concurs "The Voice" din Marea Britanie – o decizie care marchează prima ei incursiune în universul complicat al concursurilor de talente televizate. Dar şi viaţa personală a intrat în schimbări.

Citeşte prin ce schimbări a trecut diva australiană, pe www.okmagazine.ro!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite