Fiul lui Dorin Chioţea se reface după accident. Imagine emoţionantă cu micuţul: „A venit Moş Nicolae!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Pe 17 noiembrie, jurnalistul Dorin Chioţea îşi striga neputinţa şi disperarea într-un mesaj pe Facebook, în care anunţa că fiul său cel mic a fost rănit în urma unui accident. Au urmat griji şi rugăciuni în timpul intervenţiilor chirurgicale, în timpul spitalizării micuţului, însă azi vin şi veştile bune. De Moş Nicolae, Victor oferă primul zâmbet după nefericitul eveniment prin care a trecut, scrie Click!

Dorin Chioţea, jurnalist TVR în echipa matinalului „Cu capu-n zori”, a trăit momente de groază pe 17 noiembrie, când cel mai mic dintre cei 3 copii ai lui, Victor (4 ani), a fost accidentat grav de o maşină. El a descris felul în care s-a produs accidentul. Copilul a ieşit afară din casă după căţel, pe alee, unde a fost lovit de o maşină condusă de o vecină „care nu l-a observat (probabil nimeni nu ar fi putut)”.

Micuţul se reface după accident şi e fericit că Moş Nicolae a trecut şi pe la el, scrie Click!

"A venit Moş Nicolae! Oricât l-ar ţintui la pat ghipsul care-i fixează fracturile de la picioruşe, Victor are zâmbet, energie şi se reface pe zi ce trece. Dr Maria Tomiţaă, chirurg estetician de exceptie, i-a "şters" multe din rănile de pe corp, restul urmând să dispară în vraja timpului. Dr. Roxana Cozubaş, oftalmolog redutabil, i-a vegheat atent lumina ochilor alături de faimosul clinician Florian Baltă. Dr. Alexandru Ulici, ortoped pediatru celebru, spune că operaţiile pentru fracturi vor fi uitate rapid. Patrula Căţeluşilor e la datorie, mulţumim Scutecino şi Andreea Mff pentru ideea acestui tort. A început bucuria Sărbătorilor!", scris Dorin Chioţea pe Facebook, în dreptul imaginii în care fiul său zâmbeşte şi ţine în mânuţă un steguleţ cu numele lui.

FOTO Facebook 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite