Demi Moore dată în judecată într-un proces de ucidere din culpă: ce acuzaţii îi sunt aduse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demi Moore FOTO Getty Images
Demi Moore FOTO Getty Images

Demi Moore, în vârstă de 54 de ani, a fost dată în judecată într-un proces de ucidere din culpă ce vizează cazul unui tânăr care s-a înecat în urmă cu doi ani în piscina actriţei.

În vara anului 2015 cadravul lui Edenilson Steven Valle, în vârstă de 21 de ani, a fost descoperit în piscina reşedinţei din Los Angeles a actriţei americane Demi Moore. 

Tânărul fusese invitat la o petrecere organizată de asistenul personal al artistei şi, potrivit mai multor persoane prezente la eveniment, bărbatul nu ştia să înoate, iar în momentul în care a căzut în piscină era singur. 

Demi Moore nu era acasă în acea seară, însă a declarat la momentul respectiv că este devastată: „Sunt absolut şocată. Nu mă aflam în ţară, eram pe cale să-mi întâlnesc fiicele pentru a sărbători o zi de naştere când am primit tragica veste. Este o tragedie de neconceput, iar sufletul meu este alături de familia şi prietenii tânărului.“

Iniţial, părinţii tânărului, Jorge şi Maria, au intentat un proces firmei care deţine proprietatea, dar şi organizatorilor petrecerii. Recent, însă, potrivit TMZ.com, Demi Moore a fost introdusă în proces în calitate de inculpat, în actele depuse în instanţă părinţii victimei făcând-o pe actriţă responsabilă pentru faptul că nu existau indicatoare de adâncime în apropierea bazinului, iar pe margine erau pietre de care se presupune că tânărul s-a împiedicat şi a căzut în piscină. Mai mult, familia susţine şi că temperatura apei din piscină era de 39 de grade, ceea ce „compromite funcţiile creierului.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite