Actriţa Bella Thorne a dezvăluit că este pansexuală: „Îmi place tot ce e sexy în general“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bella Thorne FOTO Guliver/Getty Images
Bella Thorne FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Bella Thorne (21 de ani), cunoscută pentru numeroase roluri din seriile de pe Disney Channel, a vorbit despre identitatea ei sexuală, mărturisind că este pansexuală.

După ce în 2017 a dezvăluit că este bisexuală, Bella Thorne a dat noi detalii despre identitatea sa sexuală.

În cadrul unui interviu pentru „Good Morning America“, emisiune în care a fost invitată pentru a-şi promova noua ei carte, „Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray“, vedeta Disney a vorbit despre faptul că nu se mai identifică în categoria persoanelor bisexuale şi a mărturisit că este pansexuală, scrie CNN.

„Sunt, de fapt, pansexuală şi nu ştiam asta“, a declarat Bella Thorne.

„Îţi place ceea ce îţi place. Îmi plac fetele sexy, îmi plac băieţii sexy, îmi place tot ce e sexy în general“, a explicat ea. 

„Nu trebuie să fie o fată sau un tip, nici el, nici ea, nici ea, nici asta sau asta. E vorba de personalitate. Îţi place o fiinţă“, a adăugat actriţa. 

Potrivit revistei People, Thorne se află în prezent într-o relaţie cu cântăreţul italian de pop Benjamin Mascolo.

Actriţa, care a devenit faimoasă în rolul CeCe Jones din serialul de pe Disney Channel „Shake It Up“, din 2010 până în 2013, a avut anterior o relaţie cu vedeta de pe internet Tana Mongeau şi cu rapperul american Mod Sun.

Bella Thorne nu este prima celebritate care a mărturisit public că este pansexuală. 

Solistul trupei rock Panic! At The Disco, Brendon Urie, şi cântăreaţa Janelle Monae au făcut o astfel de dezvăluire anul trecut, în timp ce cântăreaţa Miley Cyrus (26 de ani) s-a declarat pansexuală în 2015. „Sunt foarte deschisă în legătură cu acest subiect: sunt pansexuală“, spunea ea pe vremea când avea 22 de ani. 

O persoană care este pansexuală este atrasă de orice gen, simte atracţie sexuală şi emoţională faţă de orice persoană, indiferent de sexul biologic sau identitatea sexuală a acesteia. Spre deosebire de bisexualitate, care implică atracţie sexuală faţă de ambele sexe, pansexualitatea include şi atracţia faţă de transsexuali, androgini sau alte genuri. 

În urmă cu o lună, Bella Thorne a făcut publice mai multe fotografii nud din arhiva personală, după ce tânăra a fost victima ameninţărilor unui hacker, motiv pentru care a fost blamată de Whoopi Goldberg

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite