Reacţii împărţite după Golden Buzz-ul  dat de Andra: „Fără supărare, dar au fost alţii mai buni“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ema Stoian FOTO PRO TV
Ema Stoian FOTO PRO TV

După ce Ema Stoian, o balerină în vârstă de 10 ani, a uluit cu momentul său de dans la „Românii au talent“ şi a făcut-o pe Andra să apese Golden Buzz-ul, reacţiile nu au întârziat să apară. Astfel, unii dintre fanii emisiunii consideră că butonul auriu a fost acordat pe nedrept.

Ema Stoian a impresionat juriul de la „Românii au talent“ cu mişcările sale de dans inspirate de Maddie Ziegler, o altă micuţă dansatoare devenită celebră după ce a apărut în mai multe videoclipuri ale cântăreţei Sia. 

Copila de 10 ani a lăsat-o fără cuvinte pe Andra care a apăsat Golden Buzz-ul şi a trimis-o direct în semifinalele „Românii au talent“. Andi Moisescu a dezvăluit că şi el voia să apese butonul auriu. 

„Rar mi se întâmplă să văd oameni mari care să-mi aducă acest cumul de sentimente pe care mi l-a adus Emma, care are doar 10 ani. Este genul de copil care e înzestrat mai mult decât ceilalţi, sunt câţiva care sunt aleşi, sunt binecuvântaţi şi primesc mai mult talent“, şi-a motivat Andra decizia de a apăsa Golden Buzz-ul de la „Românii au talent“. 

Reacţii împărţite după Golden Buzz 

După ce Andra şi-a exercitat dreptul de a trimite un concurent în semifinale prin apăsarea butonului auriu, în mediul online reacţiile nu au întârziat să apară. Deşi unii dintre fanii emisiunii au lăsat mesaje de felicitare pentru Ema Stoian, impresionaţi la rândul lor de prestaţia micuţei, alte voci s-au grăbit să acuze membrii juriului că momentul copilei nu merita un Golden Buzz. 

„Ce e asa wow? A făcut două, trei scheme de şpagat şi restul s-a învârtit şi zbenguit, ăsta nu e un moment artistic demn de Golden Buzz. Numai netalentati, şi aici şi la «Vocea României», alegeţi numai netalentaţi“, a scris o persoană pe pagina de Facebook dedicată concursului. 

„Fără supărare, dar nu merita. Au fost alţii mai buni. Şi în acest domeniu şi nu numai. A dansat minunat pentru vârsta ei, nu zic nu. Dar nu pentru Golden Buzz“, a fost un alt mesaj. 

„Să vă fie ruşine... Dar copiii cu deficienţe de vedere nu meritau Golden-ul??“, a scris o altă persoană. 

„Ce naiba este atât de wow? Golden Buzz merita fata aceea care a făcut gimnastică într-un picior“, a fost un alt comentariu. 

„Oare acei copii cu deficienţe de la şcoala specială, care au cântat, nu meritau butonul auriu? Oare este mai important în viaţă faptul că ai o grămadă de premii şi diplome? Sau este mai importantă sănătatea unor copii ce cântă cu inima, mintea, gândul şi creierul. De reţinut ce a spus baiatul (unul dintre concurenţi - n.r.) în culise: «Mai rău decât să nu vezi este să vezi, dar să nu ai viziune». Aceşti copii meritau Golden Buzz-ul“, a scris un alt fan. 

„Mihai Petre dă (n.r. Golden Buzz) pentru muzică şi Andra pentru dans...“, se arată într-un alt comentariu.

Pe de altă parte, mai mulţi fani ai show-ului de la Pro TV s-au declarat impresionaţi de talentul copilei de 10 ani. 

„Este într-adevăr minunat acest copil! Performanţă, artă, la numai 10 ani! Dumnezeu să o binecuvânteze numai cu bucurii!“, a scris o persoană. 

„M-a lăsat fără cuvinte, dar cu nişte emoţii greu de explicat“, se arată într-un alt mesaj. 

„Toţi ne-am dori să avem un aşa copil talentat şi înzestrat! Momentul a fost perfect! Felicitări!“, a scris o altă persoană. 

4 vedete au vrut să apese Golden Buzz-ul pentru concurenta de 10 ani

După ce a primit Golden Buzz de la Andra, iar Andi Moisescu a dezvăluit că şi el ar fi apăsat butonul auriu, Florentina Stoian, mama Emei, a declarat pentru Pro TV ce a înseamnat pentru fetiţa ei acest moment: „Ema e o fetiţă isteaţă şi modestă şi aşteaptă să se întâmple lucrurile. Nu ştiu dacă se aştepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toţii foarte bucuroşi şi uşor copleşiţi. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Şi-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgeşte de când era mică. Au încurajat-o şi profesorii de la şcoală şi i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Şi oamenii pe care i-a întâlnit şi cei care au ajutat-o în pregătire“.

Mai târziu, Smiley şi Bartoş au declarat că ar fi apăsat ei butonul auriu, dacă Andra nu ar fi luat decizia de a o trimite pe Ema direct în semifinale. „Mamă, a apucat Andra să apese, că voiam noi să-ţi dăm Golden Buzz-ul!“, i-au mărturisit cei doi concurentei. 

La rândul lui, Mihai Petre a îmbrăţişat-o pe copilă şi a precizat că va avea un viitor strălucit ca dansatoare: „Extrem de bună, are tot ce trebuie pentru a dansa şi îi prevăd un viitor fantastic. E o fată cu totul şi cu totul specială. A avut un moment ireproşabil din toate punctele de vedere, o minune de copil, incredibilă“.

Cine este Ema Stoian 

La 10 ani, Ema Stoian este pasionată de acrodance, gimnastică ritmică şi dans contemporan. La vârsta de trei ani şi jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecţii de dans, balet şi gimnastică. 

La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanţă, iar un an mai târziu, fetiţa lua medalia de aur la Cupa României.

Deşi toată lumea din familie iubeşte dansul, Ema este singura care face de performanţă, tatăl ei fiind inginer, iar mama – economistă.

Anul acesta, Ema a participat la Dance World Cup - competiţie care a avut loc la Barcelona - unde a luat locul I pentru categoria ei de vârstă, la secţiunea acrodance.

În afară de dans, Ema este pasionată de muzică, pictură şi design vestimentar (îşi pune singură pietricele pe rochii).

FOTO PRO TV 

ema stoian romanii au talent 2019 foto guliver/getty images
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite