Emisiunea „Cine-i Chefu'?“ îşi schimbă formatul: cupluri de vedete vor participa în cooking show-ul de la Kanal D. Care sunt acestea FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea culinară „Cine-i Chefu`?“ îşi schimbă formatul. Dacă până acum în show-ul de la Kanal D concurau doar oameni obişnuiţi, începând de vineri, 20 iulie, în emisiune vor concura şi cupluri de vedete.

Începand de vineri, 20 iulie, în competiţia culinară „Cine-i Chefu’?“, de la Kanal D, câte un cuplu de vedete va concura alături de celelalte două perechi, alcătuite din oameni obişnuiţi, în fiecare ediţie, pentru premiul de 1000 de Euro.

Printre cuplurile de vedete care îşi vor face apariţia în platoul de la „Cine-i Chefu’?“ se vor număra Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu, Cristian şi Roxana Geamăn, Teo Trandafir şi Bursucu, Ştefan Floroaica şi Diana Bulimar, dar şi multe alte nume care vor să demonstreze că au chimie în bucătărie.

În ediţia de astăzi, 20 iulie, coregraful Cristian Geamăn şi soţia lui Roxana formează primul cuplu de vedete care fac echipă în bucătăria show-ului de la Kanal D. 

Cristian, coregraful emisiunii „Bravo, ai stil!“, şi Roxana, dansator profesionist, sunt căsătoriţi de zece ani şi, chiar dacă cei doi petrec mai mult timp pe scenă decât în bucătărie, sunt gata să-şi demonstreze abilităţile în materie de gătit. 

cristi geaman foto kanal d

Cristi Geamăn şi soţia lui Roxana FOTO Kanal D

„Cristi se descurcă destul de bine la gătit, sau cel puţin am speranţe să se descurce şi astăzi, la «Cine-i Chefu’?», măcar pe jumătate din cât se descurcă la dans”, spune Roxana Geamăn. 

„Haios a fost că Roxi (soţia coregrafului – n.r.) s-a transformat într-un «balaur» şi m-a zorit non-stop. Până şi la «Cine-i Chefu’?» am făcut coregrafii cu Foa“, mărturiseşte Cristi Geamăn.

Amuzant a fost modul în care Cristi înţelegea sensul ingredientelor. Lemongrass (citronella - n.r.) sau chives (arpagicul - n.r.) au fost adevărate mistere pentru coregraf.

„Am reuşit să mă tăi de două ori în timp ce pregăteam somonul! Dificil a fost că ai destul de puţîn timp la dispoziţie şi … trebuie să faci multe. Fiind de zece ani căsătoriţi, eu şi Roxana, de multe ori, ne înţelegem din priviri, dar acum nu am avut această posibilitate, mă vedea doar ea pe mine …”, a povestit Cristi Geamăn despre această experienţă.

Despre desfăşurarea emisiunii „Cine-i Chefu’?“

Chef Foa le va spune reţeta exactă doar celor trei concurente, urmând ca acestea să îşi îndrume partenerii prin intermediul căştilor audio, fără ca ei să ştie ce produs final trebuie să le iasă din mâini.

Concurentele nu au voie să îşi noteze nimic, aşa că trebuie să fie foarte atente la indicaţiile chef-ului pentru ca apoi să transmită partenerilor informaţia corectă. La final, cele trei concurente trec printr-o nouă încercare: legate la ochi, ele vor gusta din cele trei preparate şi vor oferi note celor trei „bucătari”. 

Cuplurile interesate să participe în emisiune pentru a câştiga premiul pus la bătaie, de 1000 de euro la fiecare ediţie, se pot înscrie în continuare pe pagina casting.kanald.ro. 

cristi geaman foto kanal d

FOTO Kanal D

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite