Video Asia Express 2024. „M-am speriat foarte tare!” Victor Slav și Selina au căzut în lac cu bicicleta. Care a fost echipa care a obținut imunitatea mare

0
Publicat:

În cea de-a 8-a ediție a emisiunii Asia Express- Drumul Zeilor, din 10 septembrie, Victor Slav și Selina au trecut printr-un incident neplăcut. „Au început să mă treacă toate stările de panică, frică, realizare a momentului, m-am speriat foarte tare”, a spus Selina.

Victor și Selina au căzut în lac FOTO: Asia Expres/FB
Victor și Selina au căzut în lac FOTO: Asia Expres/FB

Deși au plecat primii, cei doi au întâmpinat o problemă pe drum. Cei doi concurenți se deplasau cu o bicicletă și o caleașcă trasă de aceasta. La un moment dat, Victor a pierdut controlul direcției și au picat direct în lac, potrivit Antena1.

Victor s-a dezechilibrat, a pierdut controlul direcției, ajungând în lac cu tot cu bicicletă, caleașcă, ghiozdane, lavaliere și obiectul misiunii.

„Ok. Eu în momentul ăsta mă opresc. Nu mai fac nimic. Eu spun de la înceuput că asta nu merge bine (n.r. bicicleta)”, a spus Victor.

Selina s-a speriat foarte tare: „Băi frate, asta e bătaie de joc. Eu vreau să merg acasă. N-ai cum așa ceva”.

„Bineînțeles că au început să mă treacă toate stările de panică, frică, realizare a momentului, m-am speriat foarte tare. Am realizat că apa putea să fie mai adâncă. Eram extraordinar de supărată, de nervoasă și bineînțeles, nervii au fost că eram prima și că am ajuns să fim probabil ultima echipă. Treaba asta pe mine mă doboară”, a povestit Selina. 

Cei doi s-au rănit, iar medicii au intervenit. După ce au primit ajutor medical, concurenții au primit și o altă bicicletă cu care să poată continua cursa. 

Și celelalte echipe au avut parte de incidente sau provocări. 

Andreea Samson a suferit un atac de panică, după ce a început să se simtă rău din cauza oboselii, iar medicii au trebuit să intervină.

Andreea Samson a suferit un atac de panică  FOTO: Asia Expres/FB
Andreea Samson a suferit un atac de panică FOTO: Asia Expres/FB

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu s-au întâlnit cu un grup de români în Thailanda: „Ce mișto a fost!”. 

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Episodul 8 al sezonului 7 Asia Express - Drumul Zeilor, din data de 10 septembrie 2024. Echipa câștigătoare a imunității mici în cea de-a doua etapă a competiției, a fost chiar una dintre cele care au plecat printre ultimele: Nicolai Tand și Sorin Brotnei. 

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite