Summer Well 2015: programul şi activităţile din cadrul festivalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei prezenţi în aceşti weekend la festivalul Summer Well se vor putea întreţine cu o mulţime de activităţi de interior, dar şi de exterior
Cei prezenţi în aceşti weekend la festivalul Summer Well se vor putea întreţine cu o mulţime de activităţi de interior, dar şi de exterior

Cea de-a cincea ediţie a festivalului Summer Well se va desfăşura în acest weekend, pe 8 şi pe 9 august, la Domeniul Ştirbey, în Buftea. În cele două zile de festival, pe scenă vor urca zece trupe. Iată care este programul evenimentului şi care sunt activităţile din cadrul festivalului.

Summer Well 2015: ce trupe vor concerta

Trupele Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wobats, Jungle, Kwabs, Foxes, Sohn şi Circa Waves vor concerta, în zilele de 8 şi 9 august, la festivalul Summer Well 2015.

Summer Well 2015: programul evenimentului

Accesul publicului pe Domeniul Ştirbey se va face începând cu ora 15.00, iar scena principală va fi amplasată în Peluza Centrală.

Trupa britanică Foals este capul de afiş al zilei de sâmbătă. În aceeaşi zi, pe scenă vor urca, în ordine, trupele: Circa Waves (17.15), Kwabs (18.30), The Maccabees (19.45), La Roux (21.15) şi Foals (22.45), potrivit „Click!“.

Festivalul Summer Well 2015 va fi încheiat duminică, 9 august, de concertul trupei Kasabian. Pe scenă vor urca, în ordine, următorii artişti: Sohn (17.00), Foxes (18.15), Jungle (19.30), The Wombats (21.00) şi Kasabian (22.30).

Summer Well 2015: activităţile din cadrul festivalului

Cei prezenţi în acest weekend la festivalul Summer Well se vor putea întreţine cu o mulţime de activităţi de interior, dar şi de exterior. Activităţile care se ţin în interior, cum ar fi Photo Wall-ul, unde publicul îşi poate face fotografii,  se vor desfăşura în Sala Regina Maria şi în Palatul Ştirbey. Va exista, de asemenea, şi un studio de înregistrări, unde fanii pot cânta melodiile preferate de la Summer Well 2015 iar, la final, vor primi înregistrarea.

Organizatorii evenimentului vor amenaja şi un labirint Amococo, unde publicul se poate plimba şi poate experimenta varietatea inedită de culori. Printre atracţiile festivalului se mai numără Enigmatica - un ansamblu de zece cadre suspendate şi animate cu jocuri de lumi - şi sesiuni de câte 15 minute de yoga. Totodată, în jurul lacului Buftea vor fi amplasate terase şi zone de relaxare, iar pe malul lacului va fi deschis Sunset Cafe, de unde publicul va putea achiziţiona băuturi răcoritoare şi cafea. Standurile cu mâncare vor fi amplasate separat.

Abonamentele standard, valabile pentru cele două zile ale festivalului Summer Well, pot fi achiziţionate prin aplicaţia Summer Well (disponibilă pentru Android şi iOS), online de pe www.easytickerts.ro sau din Orange Shop. Preţul unui abonament este de 258,12 lei (239 lei  + taxe).

Linia de transport Summer Well 2015

Organizatorii festivalului Summwe Well 2015 pun la dispoziţia participanţilot o linie specială de transport în comun. Autobuzele vor pleca înncepând cu ora 14.30, din staţia Muzeul Ţăranului Român, situată aproape de Piaţa Victoriei. reţul unei călători este 3,5 lei pentru deţinătorii de portofel electronic şi 7 lei dus-întors pentru cei care nu au un astfel de portofel.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite