FOTO Internetul, în braţele lui Jared Leto: fotografia care a creat isterie în reţelele de socializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia cu Jared Leto a cucerit internetul şi a creat o adevărată isterie FOTO Instagram
Fotografia cu Jared Leto a cucerit internetul şi a creat o adevărată isterie FOTO Instagram

Jared Leto, solistul trupei Thirty Seconds To Mars, a cucerit internetul cu o fotografie în care îmbrăţişează un copac. Internauţii pricepuţi la Photoshop au modificat imaginea, punându-l pe Jared Leto în ipostaze care mai de care mai trăsnite, iar fotografiile prelucrate au devenit în scurt timp virale.

La doar o zi după concertul pe care formaţia de rock americană Thirty Seconds To Mars l-a suţinut la Bucureşti, actorul şi muzicianul Jared Leto a postat, pe contul său personal de Instagram, o fotografie dintr-o pădure, în care imbărţisează un copac.

Internauţii nu au putut rata o asemenea ocazie, aşa că nu a durat mult până ce Leto a fost „decupat“ din fotografia originală şi „reamplasat“ pe piciorul Angelina Jolie, fruntea preşedintelui Barack Obama sau în braţele unui suporter brazilian.

Câştigătorul premiului Oscar pentru rolul din pelicula „Dallas Buyers Club“ a distribuit, la rândul său, fotografiile prelucrate, în reţelele de socializare. 

Aceasta este fotografia originală, postată de Jared Leto pe Instagram pe 6 iulie FOTO Arhivă Personală Jared Leto/ Instagram 

Replicile Internauţilor:

Angelina Jolie a primit un nou accesoriu pentru picior: un Jared Leto în miniatură.Nu multe vedete se pot lăuda cu o fotografie în care îşi îmbrăţişează propriile degete.

Jared Leto este plin de iubire şi cui altcuiva să i-o dăruiască dacă nu naturii?

Chiar şi preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a primit un strop de iubire din partea simpaticului cântăreţ american.

Chiar dacă Jared Leto se simte foarte bine în natură, cu siguranţă îi lipsesc clădirile din New York.

Artistul american este molipsitor, iar frumoasa actriţă Audrey Hepburn nu a scăpat nici ea de microbul Leto, chiar dacă aceasta nu mai este printre noi de ani de zile.

Acest suporter brazilian a devenit celebru în mediul online după semifinala Campionatului Mondial de Fotbal, când a fost fotografiat cu lacrimi în ochi, ţinând în braţe o replică a trofeului.

Anul acesta, Jared Leto a primit un premiu Oscar pentru rolul travestitului din filmul Dallas Buyers Club.

Internauţii a demonstrat încă odată, dacă mai era necesar, că nu duc lipsă de imaginaţie. Astfel, Jared Leto a ajuns să-l îmbrăţişeze pe Jared Leto.

Pe măsura ce fluxul de fotografii a crescut, actorul şi muzicianul american a îmbrăţişat obiecte din ce în ce mai bizare, cum ar fi acest pod.

 O gustare nu este niciodată completă fără Nutella. Sau fără Jared Leto.

Inorogii nu se demodează niciodată. Ultima, dar nu cea din urmă fotografie este preferata artistului, în vârstă de 42 de ani.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite