Actorii şi regizorul serialului „Umbre“ vorbesc despre noul sezon la Comic Con 2017, în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa serialului „Umbre“ va fi prezentă la convenţia Comic Con 2017, care se va desfăşura weekend-ul acesta la Romexpo, pentru a discuta despre ce se va întâmpla în al doilea sezon difuzat de HBO.

Sâmbătă, 6 mai, de la ora 16.00, fanii serialului „Umbre“ îi vor putea întâlni la Comic Con 2017 pe actorii Şerban Pavlu (Relu), Maria Obretin (Gina), Andreea Vasile (Nico), Sergiu Costache (Sabin), Mădălina Craiu (Magda), Gabriel Huian (Teddy), Silvana Mihai (Sasha) şi pe regizorul şi scenaristul Bogdan Mirică.

Aceşti vor povesti despre ce urmează să vedem în noul sezon, care va debuta în toamnă la HBO şi pe HBO GO.

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situaţia complicată în care se află, face o înţelegere cu Toma – capul mafiei constănţene – pentru a-l lichida pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, aşteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-şi păstreze promisiunea şi ce consecinţe vor avea deciziile sale?

East European Comic Con 2017, cel mai mare eveniment din centrul şi estul Europei dedicat iubitorilor de benzi desenate, filme, seriale şi jocuri video, va avea loc în perioada 5-7 mai la Romexpo. 

La eveniment sunt aşteptaţi actori de la Hollywood, din cele mai populare filme si seriale (Ellie Kendrick, Chris Judge, Jefferson Hall, Nathaniel Buzolic), creatori de conţinut video din România (Creative Monkeyz, Bromania, Sector 7, etc.), dar şi numeroşi artişti grafici locali şi internaţionali care îşi expun lucrările (Puiu Manu, Pisica Pătrată, Robert Obert, Victor Druijiniu, etc). 

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite