Viorel Cataramă cere demisia lui Ludovic Orban: PNL este într-o situaţie limită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Cataramă. FOTO Eduard Enea
Viorel Cataramă. FOTO Eduard Enea

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL Sector 2, cere demisia liderului formaţiunii, Ludovic Orban, acuzându-l că a dus partidul într-o situaţie limită. Cererea vine în contextul în care s-a vehiculat că Tudor Chirilă ar putea fi o variantă de candidat pentru liberali la Primăria Capitalei, iar artistul a precizat că nu vrea să fieasociat cu PNL, pe care îlconsideră un partid „toxic“.

„După un şir de gafe incredibile, de neînteles, făcute de Ludovic Orban, partidul a ajuns într-o situaţie limită! Lideri importanţi au luat deja atitudine, multi alţii, chiar dacă nu s-au manifestat public sunt profund nemultumiti, chiar indignaţi! Ultima informaţie lansată în spaţiul public- Tudor Chirilă candidat al PNL la Primăriei Bucureşti, dar mai ales reacţia acestuia- denotă o degringoladă care trebuie oprită urgent!Rezultatele ultimelor sondaje de opinie arată că noi, ca partid, suntem pe o direcţie greşită; opinia publică a sancţionat limbajul duplicitar, lipsa programului şi atitudinea defetistă!" a declarat Viorel Cataramă pentru Mediafax.

Cataramă cere demisia liderului PNL sau demiterea acestuia de către partid. „PNL este un partid mare, cu un uriaş potenţial. Poate învinge PSD prin confruntare directă cu arme ale democraţiei! Este momentul ca Ludovic Orban să demisioneze, în caz contrar este de datoria partidului să-l demită. Electoratul liberal, de dreapta, a fost de prea multe ori dezamăgit, nu avem dreptul sa ratăm şi ultima ocazie pe care o avem!", a mai afirmat Cataramă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite