Traian Băsescu: Nu îmi e teamă că o să fiu arestat şi nici de evoluţia dosarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Băsescu a declarat, duminică seară, în cadrul unui interviu acordat postului B1 TV, că nu îi este frică de o posibilă arestare şi a subliniat faptul că Tiberiu Niţu a început să fie vânător de fost preşedinte.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă îi e frică de o posibilă arestare, fostul lider de la Palatul Cotroceni a a declarat că nu îi este teamă că va fi arestat, chiar dacă dosarul ”Casa Mihăileanu” a fost redeschis.

„Nici măcar nu îmi este frică de evoluţia dosarelor, fie că e vorba de dosarul Mihăileanu, dosarul cu pământul, cu spălarea de bani sau orice alt dosar. Ştiu că întotdeauna am respectat legea”, a afirmat Băsescu.

„Ştiam că Niţu este vânător de terorişti la Revoluţie. Acum văd că a început să fie vânător de fost preşedinte. Mie personal mi se pare o exagerare ca după ce aceste dosare au fost închise nu pentru imunitatea preşedintelui, ci pentru inexistenţa faptei”, a fost răspunsul lui Băsescu, fiind întreabat dacă Ponta şi procurorul-şef al României îl vor la puşcărie.

„Premierul a spus şi ieri că aşteaptă breaking news în care Băsescu să intre la puşcărie alături de Udrea, a spus şi la o mare adunare acum o săptămână.Şi Niţu nu e omul care să nu fie recunoscător omului care l-a propus. Probabil mai vrea un mandat şi trebuie să fie atent că de la guvern se fac nominalizările pentru procuror general”, a adăugat fostul lider de la Palatul Cotroceni.

Despre Ponta, Băsescu a mai afirmat că „s-a întors mental” la gândirea din timpul comunistei Ana Pauker deoarece adversarii vrea să-i distrugă cu instituţiile statului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite