SURSE Prima şedinţă a conducerii PNL după scandalul generat de declaraţiile lui Viktor Orban, marţi seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii ĂNL FOTO Inquam Photos / George Calin
Liderii ĂNL FOTO Inquam Photos / George Calin

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, marţi, de la 18.00, într-o şedinţă a conducerii lărgite a formaţiunii, potrivit informaţiilor „Adevărul”. Este prima întrevedere a liderilor liberali de la apariţia tensiunilor în cadrul guvernării, cauzate de atitutindea UDMR faţă de declaraţiile controversate ale lui Viktor Orban,

„Marti, 02 august 2022, ora 18:00, la sediul PNL din Aleea Modrogan nr. 1, va avea loc sedinta BPN, in format hibrid”, este mesajul trimis membrilor BPN. Ultima şedinţă de Birou Politic Naţional a fost la sfârşitul lunii iunie. 

Întrunirea liberalilor are loc în contextul delicat al relaţiei PNL şi PSD cu UDMR, formaţiunea care nu a vrut în ruptul capului să se dezică de UDMR, după declaraţiile controversate ale lui Viktor Orban. De altfel, premierul Ungariei a fost criticat de instituţiile occidentale, de lideri politici şi de organizaţii ale diferitelor comunităţi, mai ales pentru elementele rasiste din discurs. 

Potrivit informaţiilor „Adevărul”, ar urma să fie purtate discuţii şi pe mai multe teme de guvernare, cum ar fi poziţionarea în ceea ce privelte reforma pensiilor şi a salarizării.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite