Semnal de susţinere pentru Florin Cîţu. Şef din PNL: Noi nu cedăm la şantaj. Vrem stabilitate. Scopul este dezvoltarea şi modernizarea României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Septimiu Bourceanu FOTO Facebook
Septimiu Bourceanu FOTO Facebook

Şeful organizaţiei municipale PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, a transmis pe Facebook un mesaj de susţinere a premierului, după evenimentele ce au dus decizia lui Florin Cîţu de a-l revoca pe ministrul Justiţiei, Stelian Ion. Liderul spune că este necesar proiectul şi că PNL susţine aprobarea sa, însă este nevoie şi de suportul partenerilor din Coaliţie, afirmând că ameninţările cu ieşirea de la guvernare nu ajută.

„Vrem să dezvoltăm Constanţa! Vrem să dezvoltăm România! După zeci de ani, în sfârşit avem posibilitatea să facem ceva concret pentru oraşul nostru, pentru judeţul nostru şi pentru ţara noastră. Acum avem un proiect care are la bază un document complet susţinut de o finanţare istorică. Acest proiect se numeşte Planul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny". Sunt 50 miliarde de lei până în 2028, bani pe care primarii şi autorităţile locale îi pot accesa pentru drumuri, gaze, apă şi canalizare”, a transmis şeful PNL Constanţa. 

El a explicat că este vorba despre „lucruri de bază, la care mulţi români nu au încă acces. Nu mai vorbim despre birocraţia inutilă; nu mai vorbim de cât stăteau primarii noştri pe la uşile ministerelor, cu zilele, pentru a putea spera măcar că proiectul pe care l-au depus are şanse de reuşită.

Liderul spune că partidul său suţine adoptarea programului naţional de investiţii Anghel Saligny, dar că este nevoie de susţinerea partenerilor din Coaliţie. „Tot ce trebuie să facem este să susţinem ca Planul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" să devină un act normativ şi astfel să poate intra în vigoare. Noi, PNL, susţinem adoptarea Planului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" în Guvern cât mai curând posibil. Pentru aceasta avem nevoie de suportul tuturor şi, în special, de cel al partenerilor de alianţă”, a mai transmis el

Potrivit preşedintelui de filială „ameninţările pe surse cu ieşirea de la guvernare nu ajută deloc coaliţia.Provocarea unei crize politice ar fi total iresponsabilă şi ne-ar aduce prejudicii grave pe termen lung. O guvernare stabilă înseamnă reforme, o economie consolidată şi o luptă eficientă împotriva noului coronavirus. Aşa cum am arătat de-a lungul timpului, noi nu cedăm la şantaj, nu acceptăm sfidările şi nici atitudinile de forţă. Noi vrem stabilitate pentru că scopul nostru este dezvoltarea şi modernizarea României”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite