Reacţia Gabrielei Firea în urma condamnării liderului PSD: Acum se simte miros de „sânge politic”

0
0

Primarul Capitalei, Gabriele Firea, a reacţionat şi ea, joi seară, după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare, ea susţinând că PSD va rezista tuturor presiunilor, îşi va duce la capăt mandatul încredinţat de români şi va pune în aplicare Programul de Guvernare.

„Partidul trece prin momente dificile. Aşa cum am făcut şi în alte momente grele, eu şi colegii mei vom lua cele mai bune decizii. Partidul Social Democrat va rezista tuturor presiunilor, îşi va duce la capăt mandatul încredinţat de români şi va pune în aplicare Programul de Guvernare. De prezumţia de nevinovăţie trebuie să beneficieze orice român, până la o decizie definitivă. În ciuda tuturor presiunilor, PSD va merge înainte pentru că avem o datorie faţă de toţi românii. Deciziile trebuie să le luam noi, în interiorul partidului, şi să nu fie forţate din exterior", afirmă Gabriela Firea într-un comunicat de presă. 

Ea mai spune că adversarii îşi vor intensifica atacurile, vor lovi PSD şi vor încerca să profite politic.

„Acum se simte miros de “sânge politic”. Unii, din afara echipei noastre, şi care în mod evident ne sunt adversari, îşi vor intensifica atacurile şi ne vor lovi. Vor încerca să profite politic. Depinde doar de noi cum vom şti să gestionăm acest moment: cu gândul la cei care ne-au votat să aducem o viaţă mai bună românilor şi constienţi de datoria noastră faţă de echipa căreia îi datorăm onestitate, solidaritate, calm. Niciodată nu voi vorbi din afara unei echipe în care am intrat de bunăvoie. Ar fi un gest de laşitate. Ştiam de la început că vor fi momente de succes în politică, dar şi ore care ne vor testa caracterul. “Caracterul unui om nu se arată în momentele de confort, ci în cele de schimbări şi controverse”, spunea Martin Luther King Jr. Am dispreţ pentru cei care se gândesc doar la carieră şi imaginea lor, părăsind la greu familia din care fac parte", mai susţine primarul Capitalei.

Firea mai spune că au fost momente în care PSD şi-a devorat liderii, prin jocuri de culise şi nopţi ale cuţitelor lungi, momente pe care, ulterior, partidul le-a decontat.

„E lucru dovedit, românii nu empatizează cu trădătorii, sforarii şi intriganţii. Suntem în an Centenar. Împreună trebuie să ne gândim mai mult la ceea ce ne uneşte, decât la ceea ce ne dezbină", adaugă Gabriela Firea.

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite