Mihai Răzvan Ungureanu: Cei care susţin suspendarea preşedintelui, dacă au şcoală, nu au minte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu crede că susţinătorii suspendării preşedintelui nu au minte.
Mihai Răzvan Ungureanu crede că susţinătorii suspendării preşedintelui nu au minte.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu consideră că foarte mulţi dintre cei care susţin demersul de suspendare al preşedintelui "sunt oameni care dacă au şcoală nu au minte" şi a apreciat că acest demers se petrece şi pentru că oamenii sunt indiferenţi.

CITEŞTE MAI MULT:

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta: O coincidenţă de calendar cu suspendarea lui Băsescu

"Foarte mulţi dintre cei care susţin demersul de suspendare sunt oameni care dacă au şcoală nu au minte şi, în momentul în care nu au şcoală şi nici minte, atunci ne punem pe bună dreptate întrebarea cum de ajung să ne reprezinte. Păi ne reprezintă pentru că stăm noi liniştiţi, dar acum nu va mai fi cazul", a declarat, vineri, Mihai Răzvan Ungureanu.

El a spus că demersul de suspendare este neconstituţional, ilegitim şi împotriva votului popular.

"Demersul de suspendare al preşedintelui este neconstituţional, ilegitim şi împotriva votului popular şi este una dintre cele mai nenorocite făcături politice din actuala istorie a României. Dacă acest lucru se petrece şi noi suntem idiferenţi, în acel moment ne merităm soarta. Eu nu cred că lucrurile rele trebuie lăsate sancţionate, nepedepsite", a adăugat fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite