Marcel Ciolacu anunţă o comisie specială parlamentară care se va ocupa de legile justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunţat că va exista, cel mai probabil, o comisie parlamentară specială care se va ocupa de legile justiţiei şi care va urma să înlocuiască comisiile juridice, atât de la Camera Deputaţilor, cât şi de la Senat.

"Legile securităţii n-au venit la Parlament, când vor veni, o să anunţ. Ne pregătim pe legile justiţiei. Cred că o să avem abordarea cu o comisie comună, atât de la Cameră, cât şi de la Senat, astfel încât să decurgă foarte bine procedura şi transparenţă, şi să avem şi părerile şi să vedem avizul de la CSM. Va fi o comisie specială care o să aibă atribuţii, deci o să înlocuiască comisiile juridice actuale, atât de la Senat, cât şi de la Cameră, această comisie specială, dacă vrem să fim eficienţi şi să "prindem trenul". Cred că e cazul ca România să scape de MCV şi să intrăm odată în zona Schengen", a declarat Ciolacu, la Parlament.

Marcel Ciolacu a menţionat că are, ca şi premierul Nicolae Ciucă, acelaşi obiectiv - ca România să scape de MCV - şi "sunt semnale" în acest sens.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite