Macovei, întrebată ce au discutat democrat-liberalii cu Băsescu: Despre fraudele care au loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei face ordine şi în Uniunea Europeană
Monica Macovei face ordine şi în Uniunea Europeană

Eurpoparlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, duminică, întrebată ce au vorbit democrat-liberalii cu Traian Băsescu venit la sediul din Aleea Modrogan 22, că au discutat "despre fraudele care au loc".

Monica Macovei, care s-a aflat printre liderii democrat-liberali aflaţi în Modrogan 22, a ţinut o conferinţă de presă, în care a fost întrebată ce au discutat democrat-liberalii cu Traian Băsescu.

"Am discutat despre fraudele care au loc şi (eu - n.r.) dau interviuri în continuare la presa germană şi altă presă", a răspuns Monica Macovei.

Ea a refuzat să precizeze dacă preşedintele Băsescu le-a spus reprezentanţilor PDL dacă va merge sau nu să voteze la referendum.

Monica Macovei a ţinut o conferinţă de presă în care a reclamat "telefoanele otrăvite, telefoanele mincinoase şi sms-urile mincinoase" pe care cetăţenii românii le-ar primi ca venind din partea preşedintelui Băsescu şi a PDL pentru a îndemna lumea să se ducă la vot.

"Vreau să spun public, preşedintele Traian Băsescu nu a dat şi nici nu va da niciun sms şi niciun email şi niciun mesaj pe telefon pentru a îndemna lumea să se ducă la vot sau să facă orice. PDL nu dă niciun astfel de sms către nimeni. Aceste mesaje sunt mincinoase, otrăvite pentru că sunt date de USL, dar pusă semnătura Traian Băsescu sau PDL", a adăugat Macovei.

Ea a reafirmat mesajul democrat-liberalilor ca "lumea să stea acasă să nu meargă la vot".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite