Lăzăroiu, despre Fundaţia Mişcarea Populară: „Principalele ei obiective sunt cele ale preşedintelui din primul mandat care n-au fost atinse încă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu FOTO Arhiva Adevărul
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu FOTO Arhiva Adevărul

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, marţi, la B1 TV, că Mişcarea Populară este o fundaţie care are aceleaşi obiective pe care le-a avut preşedintele Traian Băsescu în timpul primul mandat şi pe care nu a reuşit să le îndeplinească.

„E o fundaţie, nu un partid sau mişcare politică. Iniţiativa a plecat de la grup de iniţiatori, care sigur se va lărgi, şi nu de la preşedintele Băsescu, însă el a fost de acord să sprijine activităţile acestei fundaţii. Principalele ei obiective sunt obiectivele preşedintelui Traian Băsescu din primul mandat care n-au fost atinse încă şi pentru care se va lupta şi după acest mandat“, a explicat Sebastian Lăzăroiu.

Potrivit lui Lăzăroiu, consilierii prezidenţiali pot fi membri fondatori, dar nu pot ocupa funcţii de conducere în cadrul fundaţiei.

În altă ordine de idei, acesta a precizat că Mişcarea Populară ar fi apărut şi în situaţia în care Elena Udrea ar fi câştigat şefia PDL. Lăzăroiu este de părere că, la Convenţia de sâmbătă, Elena Udrea ar fi câştigat tot cu puţin peste 50%. „Convenţia de sâmbătă arată un partid profund divizat, de altfel, zona de dreapta e foarte fragmentată, nu doar PDL-ul e rupt în două, ci dreapta toată, e foarte dispersată. Sâmbătă au câştigat cei care s-au dezis de Traian Băsescu“, conchide Sebastian Lăzăroiu.

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat în urmă cu două zile, pe blogul său personal, că a iniţiat formarea Fundaţiei „Mişcarea Populară“. Alţi doi consilieri prezindeţiali, Sebastian Lăzăroiu şi Bogdan Oprea au anunţat că se alătură proiectului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite