Goţiu le mulţumeşte protestatarilor: Cât timp există cetăţeni dispuşi să înfrunte frigul pentru viitorul lor şi al generaţiilor care vin, România are un viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul USR Mihai Goţiu le-a mulţumit, duminică, protestatarilor care au participat la mitingul din Bucureşti şi spune că, atâta timp cât oamenii sunt dispuşi să înfrunte frigul, zăpada şi noroaiele în lupta pentru viitorul lor şi al generaţiilor care vin, România are un viitor.

„Asta e România în care mă simt acasă! Mulţumesc! Cât timp există asemenea cetăţeni, dispuşi să înfrunte frigul, zăpada, noroaiele, să-şi sacrifice confortul personal pentru a lupta pentru viitorul lor şi al generaţiilor care vin, România are un viitor. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit ieri la protestul de la Bucureşti, celor care aţi ieşit în stradă în multe alte oraşe din ţară şi străinătate, dar şi celor care ne-aţi susţinut şi încurajat", a scris Goţiu pe contul său de Facebook.

Senatorul USR consideră că că mesajele şi vocea străzii se vor auzi mult mai puternic în viitor.

„Vă garantez că mesajele şi vocea voastră se vor auzi, pe mai departe, mult mai puternic, şi în Parlament. Împreună vom schimba România!“, a completat Goţiu.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri