Emil Boc: Succesul noii echipe este succesul PDL-ului. Îmi pare rău pentru Prigoană și Baconschi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul președinte al PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, că regretă eșecurile lui Teodor Baconschi și Silviu Prigoană la candidaturile în BPN dar "așa e politica", iar în rest le urmează noilor lideri ai partidului mult succes.

"Succesul noii echipe este succesul PDL-ului, astfel încât îi urez din suflet mult succes. Am încredere în noua echipă a PDL", a declarat Boc.

El a precizat că Prigoană și Baconschi trebuie să rămână alături de partid. "Asta e viața. Evident că îmi pare rău, dl Prigoană este o voce a partidului, dar sunt convins că va rămâne alături de partid chiar dacă a fost primul sub linie", a declarat Boc, întrebat ce crede despre clasarea lui Silviu Prigoană pe locul 16 pentru postul de vicepreședinte al partidului.

În ceea ce-l privește pe Baconschi, fostul lider democrat-liberal a declarat că acesta poate să facă "bine" partidului și fără vreo funcție de conducere. "Toți trebuie să rămână alături de partid. Așa e politica: ai învins continui, ești învins continuă, mergi mai departe. Nu înseamnă neapărat că dacă nu ai o funcție nu poți să faci bine partidului. Poți să faci bine partidului și din calitatea de membru", a precizat el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite