Teribilism dus la extrem: un bărbat s-a urcat pe aripa unui avion înainte de decolare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captura Youtube
Captura Youtube

Un bărbat a fost arestat pentru că s-a urcat pe aripa unui avion care se pregătea să decoleze de pe aeroportul din Las Vegas, a spus un purtător de cuvânt al aeroportului, citat de CNN.

Zborul 1367 al Alaska Airlines din Las Vegas către Portland se pregătea s decoleze de pe Aeroportul Internaţional McCarran când pilotul a observat o persoană care venea spre avion şi a anunţat turnul de control, a informat Alaska Airlines, preluată de CNN.

Poliţiştii din Las Vegas şi oficialii aeroportului l-au arestat pe bărbat, după ce acesta a reuşit să urce pe aripa avionului, a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului, Joe Rajchel. Bărbatul a ajuns pe aeroport sărind gardul.

Un clip filmat de un pasager arată cum bărbatul merge pe aripa avionului. Apoi îşi scoate şosetele şi pantofii şi încearcă să urce pe capătul ridicat al aripii avionului. Când poliţiştii se apropie de bărbat, el alunecă pe aripă şi cade pe pistă.

Avionul a trecut printr-o inspecţie completă în urma incidentului, se arată în declaraţia Alaska Airlines.

Avionul era programat să decoleze la ora locală 12:30, dar a plecat cu peste patru ore întârziere în urma acestui incident.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite