O americancă a fost prinsă cu droguri ascunse în tocuri într-un aeroport din Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O americancă în vârstă de 51 de ani a fost arestată într-un aeroport din Sydney după ce oficialii de frontieră au descoperit că tocurile femeii erau umplute cu cocaină. Aceasta a declarat că fusese păcălită de către un infractor de pe Internet, relatează BBC.

Femeia a pledat vinovat la acuzaţiile de import ilegal, dar a spus că a fost victima unei înşelăciuni online. Totuşi, un judecător a constatat că americanca a participat de bunăvoie la operaţiune.

Joi, Tribunalul Districtului din New South Wales a condamnat-o pe Marie Woodrum la şapte ani şi jumătate de închisoare.

Avocatul femeii, Rebecca Neil, a spus despre clienta sa că aceasta este o persoană profund religioasă şi izolat social, care a fost ajutată financiar de către un bărbat de pe Internet, subliniază un ziar australian. Respectivul bărbat ar fi exploatat încrederea lui Woodrum pentru câştiguri financiare, a adăugat avocata.

Înainte să ajungă în Australia cu cele 756 de grame de cocaină, instanţa a menţionat că Woodrum ar fi trecut prin America de Sud, de unde a şi făcut rost de droguri.

Americanca le-a spus autorităţilor că nu ştia de droguri şi că „credeam că sunt doar nişte haine”.citează Australian Associated Press.

Judecătorii însă nu au fost convinşi de povestea femeii şi au declarat că inculpata nu a arătat pic de remuşcare pentru „acţiunile sale nesăbuite”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite