Mâncare gratuită în viitor, susţine un bărbat care pretinde că e călător în timp. Când se vor integra extratereştrii în societate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un barbat care spune ca e calator in timp a povestit ce vor manca oamenii in 2075 FOTO Captura video
Un barbat care spune ca e calator in timp a povestit ce vor manca oamenii in 2075 FOTO Captura video

Canalul de YouTube ApexTV a postat, la începutul acestei luni, un video cu un bărbat cunoscut sub numele de Kasper, care susţine că este călător în timp şi că vine din anul 2075. Bărbatul susţine că a adus cu el şi hrană din viitor, după cum se poate vedea în filmare.

Potrivit lui Kasper, hrana pe care oamenii o vor mânca peste 55 de ani va fi sub formă de pilule. Bărbatul a arătat la cameră un borcan cu biluţe albe, asemănătoare celor din polistiren. „Nu vă pot spune prea multe. Dar vă pot spune este că aceastea sunt capsule individuale şi una echivalează cu hrana pentru o zi”. Kasper a subliniat că în 2075 nu va mai exista foamete pe planetă şi toată lumea va primi gratuit aceste pilule.   

Kasper a dat şi alte detalii despre cum va fi lumea în viitor. El a spus că în 2028 extratereştrii vor fi „prezentaţi în public” şi se vor integra în societatea noastră şi că aceştia vor aduce „pace şi prosperitate” omenirii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite