Doi pinguini gay de la Zoo din Berlin au adoptat un ou abandonat după ce au încercat să clocească peşte şi pietre

Doi pinguini gay de la Zoo din Berlin au adoptat un ou abandonat după ce au încercat să clocească peşte şi pietre

Skipper and Ping au adoptat un ou abandonat

Doi pinguini masculi de la Grădina Zoologică din Berlin au avut grijă din luna iulie de un ou abandonat arătând o înclinaţie pentru a fi părinţi, potrivit BBC.

Skipper şi Ping sunt dornici să aibă un pui al lor şi au încercat chiar să clocească peşte şi pietre, a declarat purtătorul de cuvânt Maximilian Jäger pentru ziarul Berliner Zeitung. 
 
El a spus că cei doi pinguini au adoptat un ou, care a fost abandonat de singura femelă a speciei de la Zoo, şi "se comportă ca nişte adevăraţi părinţi şi pe rând au grijă să-i ţină de cald oului" cuibărindu-l între picioare. 
 
"A fost nevoie să-i punem oul pe picioare unuia dintre ei şi ştia deja ce să facă", a declarat îngrijitorul Norbert Zahmel. 
 
Femela din grupul de şase pinguini regali a fost puţin interesată de ouăle ei. Grădina zoologică nu a mai avut un pui de pinguin din 2002. "O incubaţie reuşită ar fi grozavă", a spus Zahmel pentru tabloidul BZ. 
 
Cei doi pinguini în vârstă de 10 ani au fost mutaţi la Berlin de la Grădina Zoologică Hagenbeck din Hamburg în aprilie şi au fost nedespărţiţi de atunci. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: