Bărbatul care a ţinut un Mini pe cap timp de 33 de secunde e pus pe fapte mari |  VIDEO

Bărbatul care a ţinut un Mini pe cap timp de 33 de secunde e pus pe fapte mari |  VIDEO

Un bărbat a devenit faimos pentru că a ţinut pe cap un automobil Mini FOTO: Captură BBC

Un bărbat, în vârstă de 74 de ani, care a devenit faimos pentru că a ţinut pe cap un automobil Mini spune că vrea să depăşească 100 de recorduri mondiale înainte de a se retrage, relatează BBC.

John Evans, din Derbyshire, Marea Britanie a spus că a strâns „peste 250.000 de lire sterline” după ce recordurile sale au făcut înconjurul lumii şi că donează bani pentru acţiuni caritabile.

Bărbatul, care este afiliat la Record Holders Republic, spune că deţine 98 de recorduri mondiale, inclusiv 50 care recunoscute de Cartea Recordurilor, Guinness.

„Când ţii ceva în echilibru pe cap, e ca şi cum nu ai avea nimic. Te simţi ca în rai. Auzi doar aplauzele publicului. Trebuia să car cărămizi pe scări. Toţi se uitau uimiţi la mine când vedeau că le ţin pe cap, era ca la circ”, spune el.

Evans a început să care lucruri pe cap când avea 17-18 ani şi lucra pe şantier.

Pentru a intra în Cartea Recordurilor, a ţinut un Mini pe cap, în echilibru, timp de 33 de secunde. A fost invitat chiar la Hollywood să-şi arate talentul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările