VIDEO Maşina de goluri a lui Bayern merge fără cusur: 4-0 cu Bremen / Etapă de coşmar pentru Pantilimon în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bavarezii sunt lideri autoritari în Bundesliga
Bavarezii sunt lideri autoritari în Bundesliga

După succesul zdrobitor cu Şahtior Doneţk, 7-0, în Liga Campionilor, Bayern Munchen a mai făcut un meci perfect, de această dată în Bundesliga, unde a învins cu 4-0 pe Werder Bremen, detaşându-se în fruntea clasamentului.

Pep Guardiola a creat la Bayern o echipă similară cu cea a Barcelonei, în vremea când tehnicianul antrena pe "Camp Nou". Tiki-taka s-a mutat din provincia catalană în Bavaria, acolo unde Bayern calcă totul în picioare. Orice echipă care vine pe Allianz Arena se gândeşte înainte de toate să ia cât mai puţine goluri, pentru că de rezultate pozitive ale oaspeţilor nu se prea poate vorbi. 

După 7-0 cu Şahtior Doneţk, rezultat care a dus-o pe Bayern în sferturile Ligii Campionilor, a venit rândul lui Bremen să se încline în faţa trupei lui Guardiola, chiar pe teren propriu. Bavarezii au avut partida la discreţie şi au învins cu 4-0. Au marcat Muller (24), Alaba (45), Lewandowski (76, 90+1). Acest rezultat mai adaugă încă trei puncte la zestrea lui Bayern, care a cam ucis campionatul în Germania.

VIDEO Bremen-Bayern 0-4

Pantilimon a încasat patru goluri în 45 de minute

Mergem din Germania în Anglia, acolo unde Costel Pantilimon a avut o etapă de coşmar. Portarul român a luat patru goluri într-o singură repriză în jocul pierdut de Sunderland, acasă, cu Aston Villa. Cu excepţia golului secund, unde a ezitat să iasă în întâmpinerea atacantului advers, celelalte trei goluri nu-i pot fi reproşate lui Pantilimon, care nu a fost deloc ajutat de propria defensivă. S-a terminat 4-0 pentru Aston Villa, care face rocada în clasament cu Sunderland. Echipa lui Pantilimon rămâne pe locul 17 din 20 de echipe şi se afundă în subsolul clasamentului, fiind la patru puncte deasupra liniei retrogradării.

VIDEO Sunderland-Aston Villa 0-4 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite