VIDEO Halep, în extaz: Simona le-a dat fanilor o veste minunată după victoria de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) e în sferturi la Melbourne şi, având în vedere anunţul ei la interviul de după meciul cu Iga Swiatek (17 WTA), avem toate motivele să fim optimişti, în privinţa duelului cu Serena Williams (11 WTA).

Simona Halep şi-a luat revanşa faţă de jucătoarea care o eliminase de la French Open 2020! Dacă în optimile de la Roland Garros s-a impus poloneza de 19 ani, astăzi, la Melbourne, în aceeaşi fază, a fost rândul Simonei să celebreze.

Şi victoria a fost una cu adevărat specială pentru Halep, după cum „Adevărul“ a scris aici, deoarece a marcat succesul cu numărul 100 la o competiţie majoră. 

La interviul de după meci, acordat pentru Eurosport, postul care transmite Australian Open, Halep ne-a dat şi o veste minunată: a scăpat de problemele fizice şi o va înfrunta pe Serena Williams, marţi, în sferturi, în forma optimă.

Ce a spus Simona Halep?

*O să mă bucur foarte mult de acest succes. La Roland Garros nu am fost în meci, astfel că această victorie e cu atât mai importantă. Am servit bine, am progresat la acest capitol. Nu servesc foarte puternic, dar am constanţă, variez mult, reuşesc să găsesc unghiuri bune.

*Fizic sunt OK, nu mă pot plânge. Am lucrat mult acasă din punct de vedere fizic. Sunt puţin obosită, dar e normal. Sunt relaxată, concentrată, voi încerca să mă recuperez cât mai bine pentru următorul meci.

VEZI INTERVIUL SIMONEI HALEP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite