VIDEO Halep, cadou de 300.000 de euro pentru tatăl ei: Imagini spectaculoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stere şi Simona Halep
Stere şi Simona Halep

Simona Halep (2 WTA) a fost foarte activă în materie de achiziţii importante, cât timp a stat acasă, după câştigarea turneului de la Praga.

E clar: Simona Halep are o pasiune aparte pentru maşinile scumpe! Ce-i drept, ca să ai astfel de pasiuni, trebuie să ai şi cu ce să le întreţii. Iar în cazul Simonei, suma de peste 36 de milioane de dolari, câştigată pănă acum numai din premii, asigură un buget suficient pentru ca ea să viziteze, entuziasmată, showroom-urile unor dealeri auto.

La începutul lunii septembrie, constănţeanca de 28 de ani şi-a făcut singură un cadou extravagant, plătind aproximativ 190.000 de euro pentru un Porsche Taycan, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Acum, înainte de a pleca spre Roma, turneu în care va debuta, în această săptămână (14-21 septembrie), ea a făcut un alt cadou, de această dată tatălui ei. Potrivit Digi Sport, ocupanta locului 2 WTA i-a luat lui Stere un autoturism Bentley New Flying Spur, în valoare de 300.000 de euro. Iată imaginile cu această noua „bijuterie“ din garajul familiei Halep:

CITEŞTE ŞI:

Halep şi-a aflat prima adversară, la Roma: Simona a scăpat de o jucătoare mai bună după o supriză

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite