VIDEO Hagi, gest urât: Cum a „stricat“ momentul lui Eric, după un gol istoric pentru Viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi e un fost fotbalist uriaş care continuă să facă destule lucruri bune pentru România. Periodic însă, are nişte ieşiri care te lasă cu gura căscată.

Viitorul a început excelent noul sezon, câştigând patru meciuri la rând printre care şi Supercupa României. Apoi însă, formaţia patronată şi antrenată de Hagi a fost umilită în Belgia, 3-6 cu Gent, devenind, ulterior, prima formaţie din Liga I care a părăsit cupele europene în acest sezon.

Iar acum s-au legat şi două partide în campionat în care Viitorul n-a câştigat, înregistrând remize cu Sepsi (2-2) şi cu Botoşani (2-2). Ca de obicei în astfel de situaţii, Hagi s-a enervat şi a „tras“ în toată lumea.

Mai mult, a „reuşit“ să strice un moment frumos pentru Eric de Oliveira, jucătorul său care a deschis scorul din penalty în partida de luni seară cu Botoşani. Cu acest gol, brazilianul l-a egalat pe un alt conaţional de-al său, Wesley, amândoi fiind acum pe primul loc în topul marcatorilor străini din Liga I cu câte 64 de reuşite.

Aşa cum era normal, după meci, reprezentanţii media l-au cerut pe Eric la interviu pentru ca brazilianul să-şi comenteze performanţa. Din păcate, brazilianul n-a fost lăsat să vorbească, iar Hagi, furios, i-a şi „urecheat“ pe jurnalişti: „L-aţi cerut iar pe Eric, mai avem şi alţi jucători“.

Cu Eric „cenzurat“ de „Rege“, la interviuri a fost trimis Vlad Achim.

VEZI GOLUL PRIN CARE ERIC L-A EGALAT PE WESLEY

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite