VIDEO FCSB, carne de tun în Austria: Echipa lui Dică a clacat la primul atac şi a fost depăşită clar la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul şi CS U Craiova au încheiat deja socotelile cu cupele europene în acest sezon, CFR Cluj a fost umilită, joi seara, în Luxemburg, iar vicecampioana României a pierdut şi ea în faţa celor de la Rapid Viena.

România e pe cale să încheie socotelile cu cupele europene până la finalul lunii august, când multe echipe puternice de pe continent nici măcar n-au intrat în competiţie!

FCSB, o echipă care mereu a adus puncte pentru România în Europa, a cedat şi ea, joi seara, în Austria. Echipa lui Dică, lipsită de aportul unor fotbalişti de bază - Florin Tănase şi Junior Morais (suspendaţi), Momcilovici şi Filip (accidentaţi) - a fost depăşită de adversara ei, încă de la primul atac.

Murg l-a găsit pe Knasmüllner cu o pasă filtrantă, apărarea roş-albaştrilor a fost scoasă din joc, iar mijlocaşul austriecilor a deschis scorul (4). Mai departe, doar intervenţiile lui Bălgrădean au păstrat diferenţa minimă pe tabelă. FCSB a avut o singură ocazie notabilă în primele 45 de minute, atunci când portarul Strebinger a parat, în aceeaşi fază, şuturile expediate de Moruţan şi de Teixeira (21).

Înainte de pauză, scorul a devenit 2-0 pentru Rapid Vienna, după ce Sonnleitner a trimis cu capul în plasă, după un corner executat de pe stânga (39).

Florinel Coman a nimerit transversala în minutul 90!

La reulare, Gnohere a redus din diferenţă (47), iar FCSB a început să spere la egalare. Doar două minute însă, fiindcă Schwab a punctat pentru 3-1 (49) cu un şut din afara careului. Bălgrădean, excelent până la această fază, a avut partea sa de vină la gol, însă, spre ghinionul său, a văzut mingea târziu, având doi coechipieri în faţa sa.

Până la finalul partidei, Rapid Viena l-a introdus şi pe românul Andrei Ivan, în minutul 68, însă marile ocazii le-au aparţinut roş-albaştrilor. Coman (64), Man (73), Rusescu (89) şi, din nou, Coman, care a avut o bară (90), au fost aproape de gol, însă scorul a rămas 3-1 pentru austrieci.

În minutul 84, Rapid Viena l-a pierdut pe Berisha, eliminat, dar şi în zece oameni, gazdele au reuşit să-şi păstreze avantajul de două goluri cu care vor aborda returul de pe „Arena Naţională“ la 30 august.

VEZI GOLURILE MECIULUI RAPID VIENA - FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite