VIDEO Becali oferă medicamentul anti-COVID: „Le-am dat şi în 5 zile au ieşit negativ!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali la dezbaterea de la ministerul justiţiei privind graţierea şi amnistia FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Latifundiarul din Pipera a avut un discurs halucinant la Antena 3, dovenind că e un membru marcant al grupului care ia pandemia la mişto.

În faţa coronavirusului trebuie să fii precaut, fără să tremuri. Un grad de precauţie şi respectarea normelor sanitare e, în acest moment, cea mai bună combinaţie posibilă.

Deşi numărul cazurilor şi cel al deceselor sunt în creştere peste tot în lume, există mulţi oameni care, în continuare, iau boala peste picior şi îi îndeamnă şi pe alţii să facă la fel. Gigi Becali intră în această categorie, ceea ce a şi dovedit, încă o dată, într-o intervenţie pe care a avut-o, duminică seară, la Antena 3.

Ce a spus Gigi Becali?

*Mi s-a întâmplat, am avut cazuri la mine: şoferul, două femei de serviciu. Au fost infectaţi şi i-am izolat într-o casă, le-am făcut vitamina C, 30 de grame, amidon, vitamina D şi zinc şi la revedere, în 5 zile au ieşit negativ. Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu.

*Eu spun că suntem pe lista neagră (n.r. - a Italiei), din păcate, că vor ei. Să le fie ruşine. Noi avem 2.000 de morţi în 7 luni, cât au avut ei în 2 zile. Băi, voi aţi avut 2.000 de morţi în 2 zile şi ne puneţi pe noi pe lista neagră? Nu vă e ruşine aşa? La noi nu vedeţi că nici COVID-ul n-are putere? Se îmbolnăvesc mulţi, dar mor oameni puţini. De ce? Pentru că suntem ţară ortodoxă. Preoţii sfinţesc locul şi nu mor oameni.

*Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască! Dacă nici ei n-au încredere în puterea lui Dumnezeu şi Iisus...Oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? 

*Fetele mele poartă mască, cred. Şi nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu şi la Liturghie în fiecare zi. Şi, dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.

*Cine se îmbolnăveşte se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsaţi-ne în pace! Ei (n.r. - italienii) nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. 

*Noi avem în ADN-ul nostru Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu şi nu murim de COVID.

*Care e bolnav merge la doctor, care moare îl ingropăm şi viaţa merge înainte. Reconstruim ţara. Stăm să murim cu toţii acum? Închidem ţara? 

VEZI DECLARAŢIILE LUI GIGI BECALI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite