VIDEO Atacat din toate părţile, dat afară de la echipă, motoclistul iresponsabil a decis să se retragă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romano Fenati
Romano Fenati

Romano Fenati a acţionat frâna motocicletei unui adversar, în timpul cursei de Moto2 din cadrul Marelui Premiu al statului San Marino.

Italianul Romano Fenati a comis, duminică, un gest iresponsabil, în timpul cursei de Moto2, clasă anticameră a MotoGP, din cadrul Marelui Premiu al statului San Marino. Fenati a acţionat frâna motocicletei compatriotului său Stefano Manzi, în timp ce ei rulau cu peste 200 de kilometri pe oră pe linia dreaptă a circuitului de la Misano. 

Incidentul s-a produs cu zece tururi înaintea finalului, la ieşirea din virajul al şaptelea. După o luptă cot la cot, presărată cu mai multe contacte. Fenati a ajuns paralel cu Manzi, a întins mâna stângă şi a atins frâna motocicletei rivalului, reuşind să-l încetinescă puţin şi să-l depăşească apoi pe linia dreaptă.

Dat afară de la echipă, Fenati a anunţat că se retrage din sport.

''Cred că a venit timpul; s-a terminat, la revedere. Mereu am concurat pentru a câştiga. Pentru a fi Romano Fenati. Dar realizez că nimănui nu-i pasă de mine, de durerea prin care trec. Deci e mai bine să spun la revedere carierei mele pentru totdeauna. Am probleme cu impulsivitatea, dar de câţiva ani încerc să o controlez cu ajutorul antrenorului mental cu care mă pregătesc. Am fost cel mai disciplinat pilot al sezonului trecut şi totul a mers bine până duminică. Atunci am reacţionat după ce Stefano Manzi m-a atacat de trei ori'', a afirmat Fenati

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite