VIDEO / Copos, foc și pară: îl DESFIINȚEAZĂ pe Crăciunescu și cere arbitri străini!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

De acum, am aflat măcar de ce nivelul arbitrajului nu se îmbunătățește în Liga I. Ceea ce a văzut toată țara în minutul 4 al derby-ului Rapid - Dinamo nu vede Comisia Centrală a Arbitrilor! Ultimul care s-a făcut de râs e chiar șeful CCA, pus la punct de finanțatorul Rapidului.

Primul care s-a sesizat a fost Ionuț Angheluță, comentator al postului Digi Sport. „Penalty clar!", a strigat fostul fotbalist al Timișoarei, înainte de a revedea duelul Scarlatache - Surdu din minutul 4 al meciului.

Reluările au confirmat, ulterior, că Rapid ar fi trebuit să primească penalty. „O greșeală omenească", a declarat portarul giuleștenilor, Dani Coman, semn că nu toată lumea cerea capul lui Ovidiu Hațegan, centralul derby-ului.

Mai întâi, Huzu s-a făcut de râs

În loc să recunoască eroarea comisă de Hațegan și să încheie cazul, CCA și-a propus să ne convingă că, de fapt, n-a fost 11 metri la Surdu!

Primul care a susținut această idee a fost vicepreședintele CCA, Aron Huzu.

Astăzi, lui Huzu i s-a alăturat și președintele CCA, Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional cu ani de experiență!

„Hațegan n-a greșit. Din reluări se poate vedea că Scarlatache atinge mingea în duelul cu Surdu", a afirmat vâlceanul la Digi Sport, în cadrul emisiunii în care analizează arbitrajele după fiecare etapă.

SMS de la Copos

Ideea ridicolă susținută de Crăciunescu l-a scos din sărite pe George Copos, care e printre cei mai cumpătați conducători din Liga I. Rapidistul n-a putut digera verdictul dat de șeful CCA și i-a trimis un SMS, chiar în timp ce Crăciunescu era la Digi Sport.

„Ioane, pune-ți ochelarii! Mi-e rușine de ce declari acum", a fost mesajul lui Copos.

Cere plecarea lui Crăciunescu

Pe lângă acest SMS, finanțatorul giuleștenilor i-a adresat și o scrisoare deschisă lui Crăciunescu în care insistă că cea mai mare problemă a arbitrajului românesc e chiar șeful CCA.

Mai jos, aveți pasaje din scrisoarea lui Copos:

„Rapidul putea începe cu un penalty, pe care ar fi trebuit să-l primească după nici 4 minute de joc! Surdu a intrat în careu, Scarlatache l-a talonat, după care i-a luat piciorul de sprijin cu stîngul. Reluările TV o demonstrează. Însă Haţegan (arbitrul meciului - n.n.) n-a văzut, fiind departe de fază, iar asistentul Cristi Nica nu s-a implicat deloc, astfel că giuleştenii au rămas fără lovitură de la 11 metri.

Aşa s-a distrus un derby, prin grija arbitrului / arbitrilor / observatorului de joc / observatorului de arbitri / supervizorului, care, cu toţii, par să îşi fi dat mâna împotriva Rapidului.

Am văzut în viaţa mea multe greşeli de arbitraj. Cu toate acestea, ceea ce am văzut aseară întrece închipuirea mea. Nu a fost o greşeală de arbitraj, a fost un complot anti Rapid. Să fim serioşi şi să nu ne facem că nu înţelegem mecanismul: arbitrii nu creează astfel de situaţii nici din prostie, nici din ignoranţă în ale fotbalului, nici de capul lor. Arbitrii nu sunt de capul lor! Ei fac parte dintr-o structură care are un şef. Las de o parte demonstraţia logică şi trec la concluzie: M-AM SĂTURAT CA TITLUL DE CAMPIOANĂ SĂ SE DECIDĂ, AN DE AN, ÎN AFARA GAZONULUI, DE CĂTRE ACEIAŞI OAMENI, PRIN ACELEAŞI MECANISME OCULTE.

Soluţia pe care o susţin este FOLOSIREA DE ARBITRI STRĂINI la jocurile importante din campionat, adică la marile derby-uri, cel puţin.

După ce am văzut cum arbitrii români pot să vicieze rezultatul unui derby intern MĂ ALĂTUR CELOR CARE SUSŢIN ACEASTĂ IDEE.

Cu atât mai mult cu cât preşedintele arbitrilor, Ion Crăciunescu, susţine, în continuare, că „ar trebui să-i dăm credit arbitrului", în ciuda tuturor evidenţelor, inclusiv a înregistrărilor video.

Este evident că a apăra pe faţă o asemenea eroare de arbitraj arată că nu suntem în faţa unei simple erori umane ci a unei erori INTENŢIONATE - poate „A Uneia Comandate", domnule Ion Crăciunescu ? Ar fi singura explicaţie pentru apărarea unei erori grave !

Marea problemă a arbitrajului românesc este însuşi preşedintele Comisiei de Arbitri, Ion Crăciunescu ! Regretăm că am ajuns (prea târziu) la această concluzie !".

CLICK PENTRU A VEDEA PENALTY-UL NEACORDAT RAPIDULUI.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite