Universitatea Craiova a învins FC Argeş, scor 1-0, în prima etapă a Ligii 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO fanatik.ro
FOTO fanatik.ro

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din prima etapă a Ligii 1, ediţia 2021/2022. Golul a fost marcat de Ivan, în minutul 55, informează news.ro.

Prepeliţă: Am făcut o singură greşeală în defensivă şi am primit gol. Am arătat bine

   Tehnicianul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-1, că în ciuda rezultatului formaţia sa a arătat bine.

"Am făcut cred că o singură greşeală în defensivă şi am primit gol. Este o înfrângere, dar mă bucur să îi văd pe băieţi aşa, că se bat de la egal la egal. Avem premise bune pentru mai departe. Am arătat bine. Suferim puţin ca şi soluţii, nu neapărat ca şi joc. (...) Nu discut eu arbitrajul. Au fost mici ciupituri, aşa”, a spus Prepeliţă.

 

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Vătăjelu (Bancu ’37) – Mateiu, Nistor – Câmpanu (Baiaram ’74), Cicâldău, Ivan (Screciu ’83) – Koljic (Markovic ’83). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat – Isfan, Şerban (Viana ’87), Meza Colli, Cr. Tănase (Dumitraşcu ’62) – Palic (Teles ’74) – Lupeta. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: Meza Colli ‘45+1, Turda ‘70

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Alexandru Filip – Andrei Florin Chivulete

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite