Un necaz nu vine niciodată singur: Dunărea Călăraşi, aproape retrogradată, dar şi anchetată pentru delapidare

Un necaz nu vine niciodată singur: Dunărea Călăraşi, aproape retrogradată, dar şi anchetată pentru delapidare

Dan Alexa, antrenor Dunărea Călăraşi

La un an după ce a urcat pe prima scenă a fotbalului românesc, trupa pregătită de Dan Alexa e lovită de probleme din toate direcţiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dunărea Călăraşi ocupă penultimul loc în play-out, la două puncte de poziţia 5-a, prima care asigură rămânerea în Liga I. 

Perspectivele sunt însă sumbre pentru elevii lui Dan Alexa, în condiţiile în care ei au pierdut ultimele două partide fără drept de apel: 0-4 cu Poli Iaşi şi 0-2 cu Botoşani.

Iar acum, Dunărea a fost lovită şi de un scandal de proporţii, poliţiştii de la IPJ Călăraşi ridicând, astăzi, de la sediul clubului mai multe documente într-un dosar de delapidare! Detaliile anchetei au apărut chiar pe site-ul oficial al clubului. 

„Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga a 3-a, iar mai apoi a promovat în Liga a 2-a“, scrie în comunicatul Dunării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: