Telex din lumea sportului: haos în handbalul masculin. O echipă de primă ligă s-a retras în plin campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Dedu, preşedinte FRH
Alexandru Dedu, preşedinte FRH

După dezastrul din campionatul feminin, acum şi Liga Zimbrilor a fost afectată de lipsa banilor, iar urmările sunt neclare în acest moment.

Echipă retrasă din campionat - Liga naţională de handbal masculin va continua cu 13 echipe, după ce ocupanta locului 12, Adrian Petrea Reşiţa s-a retras în plin sezon. Clubul are probleme financiare şi de acum încolo va participa doar în competiţiile rezervate juniorilor. Comisia de Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Handbal (FRH) va analiza cazul şi va decide dacă toate rezultatele înregistrate de Adrian Petrea Reşiţa vor fi anulate sau dacă ele vor rămâne, urmând ca restul meciurilor să fie pierdute cu 0-10 la masa verde.

Dielna, adus de Mutu - După aducerea fundaşului Ceccarelli în tur, Adrian Mutu a mai contribuit la un transfer: Claude Dielna. Apărătorul de 29 de ani a fost coechipier cu actualul manager al roş-albilor la Ajaccio. Din 2015-2016 însă, cariera sa a luat-o la vale: a fost împrumutat de Sheffield Wednesday (liga a doua engleză) la Slovan Bratislava (Slovacia). Aici a jucat şase meciuri în 2016. Dielna a semnat cu Dinamo până în vară. Clubul mai e în tratative cu Rivaldinho (fiul celebrului Rivaldo) şi cu Alex Curtean şi Claudiu Bumba.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite