Super lovitură pentru Transylvania Open: Locul 6 WTA şi dublă câştigătoare de Grand Slam vine la Cluj VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
muguruza

Turneul 250 de puncte WTA din Ardeal, programat să aibă loc în ultiima săptămână a acestei luni, se anunţă a fi unul de top.

Organizatorii Transylvania Open au anunţat că Garbine Muguruza (28 de ani, locul 6 WTA) a primit un wildcard şi va fi prezentă pe tabloul de concurs la competiţia programată să se desfăşoare în perioada 25-31 octombrie.

Sportiva din Spania, dublă câştigătoare de Grand Slam (Roland Garros 2016 şi Wimbledon 2017) va fi favorita numărul numărul 1 a turneului de la Cluj-Napoca. 

"Hei, ce faci? Sunt foarte bucuroasă să vin din nou în România, de această dată la Cluj-Napoca, pentru a juca la Transylvania Open. Mulţumesc foarte mult pentru wildcard şi pentru invitaţie. Aştept cu nerăbdare să fiu acolo", a transmis jucătoarea de tenis.

Pe lângă Simona Halep, fost lider mondial WTA şi cea mai bună jucătoare a României din toate timpurile, şi a revelaţiei circuitului feminin din acest sezon, Emma Răducanu (22 WTA), la turneul de la Cluj  şi-au mai confirmat prezenţa jucătoare precum Elise Mertens (18 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) şi Paula Badosa (27 WTA). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite