Stancu, „dublă“ pentru Genclerbirligi, Bicfalvi, gol pentru Volin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Stancu, internaţionalul român al lui Genclerbirligi, a reuşit să marcheze pentru echipa sa de club, două luni de „secetă“. Atacantul a înscris o „dublă“ în partida cu Karabukspor, din etapa a 10-a a campionatului Turciei.

Stancu a deschis scorul în minutul 23, iar după ce oaspeţii au egalat prin penalty-ul lui Razak Traore (40), românul a mai punctat iarăşi, şi el din penalty, în prelungirile primei reprize. 

Din păcate pentru Genclerbirligi, la care un alt român, Liviu Antal, a fost rezervă nefolosită, oaspeţii au reuşit să egaleze din nou, prin Viola (59). 

S-a încheiat 2-2, rezultat în urma căruia Genclerbirligi rămâne pe 11, cu 13 puncte. 

Bogdan Stancu (27 de ani) nu mai marcase din 19 septembrie 2014, de la o victorie cu Eskişehirspor (2-0). În acest moment, atacantul român are patru goluri în 10 etape pentru Genclerbirligi

Într-o altă partidă, din Ucraina, Volin Luţk a învins cu 2-1, în deplasare, pe Metalurg Doneţk, al doilea gol al oaspeţilor fiind opera lui Bicfalvi (38), un alt proaspăt internaţional român.

Bicfalvi a marcat 7 goluri în 12 etape în Ucraina şi e la un singur pas de golgheterul campionatului, Cleiton (Metalist Doneţk). 

Citeşte şi 

Eric Bicfalvi, cel mai în formă „stranier“. De ce voia „Pictorul“, în urmă cu un an, să joace pentru naţionala Ungariei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite